Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan középiskola, hogy...

Van olyan középiskola, hogy erősebb szinten angolt tanulok ill. cserediákprogram? Vagy mindkettő egyszerre?

Figyelt kérdés

Most kell majd középsulit választanom, 4,4 az átlagom. Angolból mindig és most is 5-ös voltam/vagyok. Koromhoz képest eléggé sok mindent tudok az angol nyelvről és tudom is használni.

Pls mondjatok pár sulit!

2012. jún. 11. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Városmajori Gimnázium. (bár az angol szakos osztály csak hatosztályos formában indul), de amúgy is nagyon jók az angol tanárok. Jó a csoportbontás (5 szint), kis létszámú csoportok. Ha bekerülsz az ötös csoportba, ott vannak disputa versenyek, meg minden, ahol villogtathatsz ;)
2012. jún. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!