Van olyan középiskola, hogy erősebb szinten angolt tanulok ill. cserediákprogram? Vagy mindkettő egyszerre?
Figyelt kérdés
Most kell majd középsulit választanom, 4,4 az átlagom. Angolból mindig és most is 5-ös voltam/vagyok. Koromhoz képest eléggé sok mindent tudok az angol nyelvről és tudom is használni.
Pls mondjatok pár sulit!
2012. jún. 11. 17:16
1/1 anonim válasza:
Városmajori Gimnázium. (bár az angol szakos osztály csak hatosztályos formában indul), de amúgy is nagyon jók az angol tanárok. Jó a csoportbontás (5 szint), kis létszámú csoportok. Ha bekerülsz az ötös csoportba, ott vannak disputa versenyek, meg minden, ahol villogtathatsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!