Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne bukjak meg?

Mit tegyek hogy ne bukjak meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most épp a 11-et végzem de bukásra állok TESIBŐL!!!!! Részben az én hibám viszont a tanár nagyon utál engem. 5 hete kezdtük el a magasugrás és én az első gyakorlóórán sikeresen ráestem a lábamra és meghúzódott a térdem. 4 hét felmentést kaptam tesiből de jövőhéttől már tesizhetek. A gond az hogy nagyon béna vagyok ebből a tantárgyból és mikor a tanárhoz odamentem hogy javítani szeretnék elutasított minden lehetőséget azzal az indokkal hogy rossz az egészhez a hozzáállásom és órákon nem csinálok semmi ami nem igaz mert mindent megpróbálok csak egyszerűen nem megy. Minden órán átöltözök már csak januárban volt 2 alkalom mikor nem vettem át a ruhám de azóta rendesen dolgozok. Mit tudnék csinálni hogy valahogy meggyőzem arról hogy javíthassak?

2012. máj. 23. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem lehet késő van már hozzá,hogy bizonyíts,de próbálj meg mindent. Az én ötletem az,hogy próbálj meg kedveskedni a tanárnak,ha végkép nincs más lehetőség. Mondjuk kikéred a tanácsát,mert elkeztél gyúrni,bár nem tom,h fiú nagy lány vagy-e,de ha lány akkor meg kérdezd meg miket ajánl,ahhoz,hogy lefogyj vagy valami ilyesmi.

Tesiből egyáltalán nincs olyan gyakorlat amiben jó lennél?

futás, labdavezetés vagy ilyenek...

2012. máj. 23. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok és de igen tudok néhány dolgot mint a labdavezetés csak ő erre azt mondja hogy az ő tantervébe ez nincs benne ezért nem fogja osztályozni. Azokat a dolgokat amiket tudtam mind az előző félévben vettük és akkor nem volt semmi gond de most csupa olyan dolog van amihez egyáltalán nem étek...
2012. máj. 23. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy meg fog buktatni. Nekem van egy osztálytársam, aki 4 éven keresztül mindig bukásra állt, mondogatta is neki a tanár, hogy fú, úgy megbuktatlak év végén. De sosem bukott. Mondjuk ez tanárfüggő is, de én nem gondolnám, hogy megbuktat. Akkor aug. végén csak miattad bekéne mennie a suliba, hogy pótvizsgázz. :D
2012. máj. 23. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:
igen ez is egy nézőpont de ez a tanár egy egyetemi tanár igazából azt sem tudom mit keres a mi sulinkban akkor és tisztára olyan mint egy diktátor úgy bánik velünk mint a kutyákkal és akármilyen szépen is beszélünk hozzá olyan undorító stílusban válaszol hogy a gyomrom felfordul tőle... én már nem tudom mit tegyek már azon gondolkozom szólok anyunak menjen be hozzá beszélni vele hogy engedjen javítani... a baj csak az hogy anyától jobban félek mint a bukástól...
2012. máj. 23. 19:55
 5/5 o.oooo válasza:
szard le a tesit nekem osztályózóvizsgáznom kell 10éve sportolok nemtud megbuktatni
2012. jún. 11. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!