Hogyan lehet gátlástalanul hazudozni úgy egy állásinterjún, hogy se akkor, se később (mikor már megnyertem az állást), ne bukjak le?
Biztos, hogy lebuknál. Már ott bukta a dolog, hogy nem nagyon találsz épeszű cégvezetőt, aki a hírnevét kockáztatná azért, hogy neked legyen munkád. Egyébként meg bekérnek egy igazolást és borul az egész terv.
Másrészt a gyakorlat hiánya már a próbaidő alatt kiderül, úgyhogy sokat nem értek el a hazudozással.
Sehogy. Lehet, hogy elhiszik a hazugságaid, de amikor beállítanak dolgozni, azonnal ki fog derülni, hogy igencsak papírszagú a tudásod.
Milyen képesítéseid vannak? Csinálhatnál legalább referenciát magadnak.
Ok, de én teljesen felkészült vagyok ezekben a szakmákban, nem hiszem, hogy a munkám során kiderülne. Amúgy meg lenne olyan ismerősöm, aki ilyen hamis referenciát állítania ki, persze nem ingyen.
A kérdés inkább az, hogy a cégek milyen szinten néznek ezeknek utána. Illetve a felvételi eljárás előtt, és után erre milyen lehetőségük van?
Bevált. Hazudtam a gyakorlatomról, és azóta sem derült ki. Egy jó állást megnyertem vele. :)
Sajnos a mai világ nem a becsületes embereknek áll. :( Ez van, már bánom, hogy nem tettem meg korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!