Mit tehetnek, hogy ne bukjak meg fizikabol?
Oktober elejen jarunk,masodikos gimnazista vagyok,es rettenetes fizika dolgozatokat irok,annak ellenere,hogy oran ertem az anyagot.A dolgozatba mindig valahogy mast tesz a fizika tanar,tul komolyan is veszi:S
2 db egyesem van,viszont mindig is jo tanulo voltam,tavaly is negyes voltam fizikabol.Rettenetesen kinosnak erzem a helyzetem,szanalmas vagyok,hogy bukasra allok.
Ne keseregj!Az anyagot vedd át otthon több részletben és ne egyszerre ha ez megvan akkor egyszerre is próbáld meg ha így meg kérj meg valakit h kérdezze ki tőled (anya ,apa,tesó,barát,szomszéd akárki) és ha így is megy akkor nem lesz gond.
Nagyon fontos ne idegeskedj menni fog!
Sok sikert!
Remélem tudtam segíteni.
Majd írj hogy összejött e.
Az az igazsag,hogy nekem tenyleg megy a fizika.Amit a tanarno szokott adni dolgozatiras elott,gyakorlolapokat mindig kitoltom,es azok mennek,de a dolgozatba mindig mashogyan keri szamon.Nem a szovegkornyezet mas,hanem a feladat:S
Ha felevkor megbukok,az befolyasolja az evvegi bizit?
Így van ahogy az előttem szóló mondja.Ha megbuksz akkor év végére max 2 jegyet javíthatsz
Próbáld meg átértelmezni a szöveget lehet ugyan arra gondol csak te nem érted így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!