Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Házibuliba szeretnék menni,...

Házibuliba szeretnék menni, de anyum tuti nem engedne el. Mit modjak hogy ha titokba mennék el akkor ne bukjak le?

Figyelt kérdés
Tudtok valami jo tervet? Hogy mit mondjak anyunak hova megyek,vagy valami?
2013. jún. 4. 15:15
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ne hazudj mert eljátszod a szüleid bizalmát, és azt nagyon nehéz vissza hozni. Tapasztalatból írom, szóval inkább próbáld velük megbeszélni :)
2013. jún. 4. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elsővel! És...sajnos én is tapasztalatból írom. De, ha nagyon ezt akarod, akkor mondjuk mondhatod nekik, hogy egy barátnődnél alszol, vagy hogy elmentek néhány haveroddal sátorozni (? :D )
2013. jún. 4. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van...de muszaly leszek hazudni...Ez a barátnőnél alvás jo ötlet.de mi van hogyha anyum ki találja hogy ő értem jön a bnőmhöz?
2013. jún. 4. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

A muszáj pontos j, szóval a buli előtt tanulj egy kis nyelvtant.

Amúgy szerintem se hazudj, semmilyen körülmények között! 1 éjszaka nem ér annyit, hogy aztán egy egész életre hátat fordítsanak neked a szüleid! Gondold ezt át! Amúgy biztos van valami oka, amiért nem enged el, vagy csak simán félt (amit a mai világban meg is értek).

Hacsak nem ma lesz, hozz valami jó jegyet, vagy kérd meg szépen, ígérd meg neki, hogy óránként felhívod (de akkor ne felejtsd el!), és hogy hazaérsz ekkorra és ekkorra (és érj is haza akkorra, de ne reggel legyen az!).

Vagy ha valamelyik barátod/barátnőd is megy, akkor mondd meg neki, hogy majd vigyáztok egymásra, vagy akármi.

De még egyszer figyelmeztetlek, SEMMIKÉPP NE HAZUDJ!

2013. jún. 4. 19:11
 5/5 anonim válasza:
Mondjad azt, hogy "nem hézibuliba megyek!".
2013. jún. 7. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!