Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy ne bukjak le?
Figyelt kérdés
Még nem csókolóztam. De fogok. Csak hogy csináljam hogy ne bukjak le, hogy még nem csináltam? Egyáltalán... észre lehet venni? Béna leszek? :S:S Mármint úgy értem hogy feltűnő ha még nem csináltam..?2010. febr. 19. 21:11
1/8 anonim válasza:
eloore gyakorolj valami discoba :) ...
2/8 anonim válasza:
mért lenne gáz,hogy még nem csókolóztál? sztem még külön izgalmas lehet a másik félnek,h ő lesz neked az első. meg am is,ilyenekben nem lehet hazudni,úgyis lebuksz:S
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem feltűnő! A csókolózás "tehetsége" ott van mindenkiben.^^Ilyen ösztön jellegű. Emlékszem még az első csókomra barátnőmmel, nagyon izgultam h mi lesz. És lám... 2 és fél éve együtt vagyunk. És elméletileg istenien csókolok, pedig még sosem csináltam..:D Tehát.. Bízz magadban menni fog magától, tudni fogod hogy mit kell tenni. Ha még se lenne így, párod biztosan segíteni fog neked. Úgy értem, hogy irányítani fog. :)
4/8 anonim válasza:
1-et kell értenem az elöttem szólóval. Ez ösztön alapú habár el lehet szúrni ha túl sokat izgulsz rajt.
5/8 anonim válasza:
10 mp alatt rájön, hogy most kezdted, de nem baj, még külön értékelheti is! :)
6/8 anonim válasza:
21:53-as vagyok, de ha van kedved, velem gyakorolhatsz előtte :D
7/8 anonim válasza:
Szerintem se izgulj ezen! Itt van pont az én példám erre: pár hónap és 17éves leszek, még nem volt barátom, de sok fiúnak tetszem...de nekem csakis AZ A BIZONYOS FIÚ kell....immáron már másfél éve. Közös a baráti társaságunk és múlt hétvégén csináltunk egy iszogatós bulit a játszótéren. Természetesen feljött a felelsz vagy mersz játék ötlete....a barátnőm tudja hogy mennyire szerelmes vagyok ezért azt a feladatot adta hogy csókolózzak a sráccal! Hát nem volt túl sok időm izgulni:P csak megtörtént és fantasztikus volt (amennyire emlékszem rá a whiskeytől)
Szóval szurkolok és ha szereted a kiszemeltet akkor biztos nagyon jó lesz! Sok sikert!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 20. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!