Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha undorodom a szextől, de...

Ha undorodom a szextől, de kipróbálom, akkor megtörténhet az, hogy a későbbiekben TELJESEN elmegy a kedvem tőle?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ha úgy szeretkezek a barátommal, hogy nem akarok, sírhatnékom van, és undorodom a szextől(nem a barátomtól!!!!), akkor az kihathat a jövőmre, vagy hozzá fogok szokni?
2013. júl. 1. 19:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ezt a női szerepeset eltaláltad. Nem merek nő lenni, és nem is vagyok az. Minenki nőies, csinos, én meg gyerek vagyok. Kisugárzásba, mindenbe. Nem tudok nőiesen viselkedni, hiába öltözöm úgy. És sokszor kevesebbnek lrzem magamat.

Igazából én is eltudom nézegetni, rengetegszer szoktam, megnézem a képeit, stb.

De mégis hiányzik valami. Lehet nem is benne.:(

Köszönöm a segítséged!! Remélem a pszichológussal kikezeljük.:(

2013. júl. 1. 22:14
 22/23 Snooch ***** válasza:

Akkor lehet tényleg a nőiség, a női szerep megélésével lesz a probléma. Egy jó pszichológus segíteni fog ebben biztosan!

Sok sikert, remélem megoldódik a problémád hamarosan és teljesen élvezni tudod az életed, a barátod, önmagad :)

2013. júl. 2. 09:25
 23/23 Sudribunkó ***** válasza:
Szimplán frigid vagy. Van ez így. Sajnálom a barátodat. :(
2013. júl. 4. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!