Kell "taktikázni" egy őszinte kapcsolatban? Emiatt ugye nem lesz baj a későbbiekben?
Bár csak 16 éves vagyok, szükségem van a tanácsokra, mert anyukámmal nem szoktam erről beszélgetni, szóval azért írom ide, hogy TUDJAM a dolgokat:)
BArátommal 5 hónapja járok. Szexuális dolgokban nem sok mindent engedek neki, orál és szex még nem volt.
Eleinte már attól felállt neki, ha ráültem, ha odabújtam, stb.Úgy éreztem, hogy nagyon hajtja a kiváncsiság.
Utána miattam visszafolytotta magában ezt, de végig állt neki.
Most meg már ha ráülök, stb, nem rögtön áll fel neki. Ez azt jelenti, hogy "hozzászokott"? Mostnabában magamhoz képest többet engedek neki. Tudom, hogy ettől nem un meg, meg minden, de ez ugye természetes?
Ő azt mondta, hogy sose fog engem megunni, és nagyon szeret. De nagyon félek attól, hogy ha túl sokat/keveset engedek beleun, vagy az idők folyamán, pedig tudom, hogy nem, de mégis.....mit tegyek?
Igaz ez is!:)
Hajlamos vagyok túlagyalni:D
CSak annyiszor olavstam, hog ugye ellaposodik egy kapcsolat:( Én azt sose szeretném:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!