A barátnőmről (friss kapcsolat) kiderült, hogy szűz 26 évesen. Szerintetek ez egy bonyolult nő lehet, vagy miért az még mindig?
Egyik 30-as lányismerősömnek most alakul az első kapcsolata. A pasi előtt még le merem fogadni, hogy szűz volt (most már nem hiszem), még lehet nem is csókolózott mással. Pedig semmi defektje nincsen.
Csak női szakmát választott, és nem járt bulizni. Ennyi az oka az egésznek.
Hát a nők nevében kikérem magamnak az, hogy a "normális lányok" 17-18 éves korukra már átestek az elsőn!!
20 évesen vesztettem el, és rohadtul megbántam, mert azt hittem ő lesz az igazi (nem a leendő férjemre gondolok, csak az első nagy szerelemre), majd egy hónapra rá szakítottunk mert kiderült h nem is szeretett. Na ezért nem fekszünk össze 17-18 éves korunkig akárkivel, mert egyik lány sem így képzeli el az elsőt....na köszi.
Ja és írtad, hogy szép lány. Akkor még az is benne van, hogy válogatós, mert tartja magát annyira, hogy nem jön össze az első pávával, vagy kocsmatöltelékkel. Sarkalatos voltam, de értitek.
Előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!