A barátnőmről (friss kapcsolat) kiderült, hogy szűz 26 évesen. Szerintetek ez egy bonyolult nő lehet, vagy miért az még mindig?
Van egy rossz hírem. Szerintem aszexuálisa. Normális lány nem bírja ki, hogy ne dugassa meg magát, legkésőbb 17-18 évesen mind át esik rajta, mert annyir anem elég már neki a maszti.
szólott a bölcs majd szívéhez kapott és lefordult székéről.
Már miért lenne aszexuális. Én 24 vagyok és szűz mégsem vagyok aszexuális, már nagyon szívesen szexelnék, csak nehéz eset vagyok. Nehezen oldódom fel, idő kell mire megnyílok stb
(NEM KÉREK PRIVÁTOKAT!!!! előre szólok. Nem itt a gyakoriról szeretném valakivel elveszíteni. )
Te magad mondod, h te is egy lelki roncs vagy.
Normális, egészséges, csinos nő 26 évesen már nem szűz.
És ez alatt nem a "mindenkivel reszelt" kategóriát értem seg.fejek.
a mamáim szűzen mentek férjhez ahogy az anyám is
kinek mi a normális
szinte lehetetlen normális lányokkal találkozni manapság mert a többségnek már az a normális ami nekem marhára nem az, tehát definíció szerint én vagyok a nem normális
szólj ha hibát találsz a gondolatmenetben
Szerintem is az lehet majd probléma, amit a 12-es írt: nehezen oldódik esetleg a te párod is, és ki tudja mennyi idő kell neki. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy jobb ha előbb kiderül, ha valami nem működik, mert akkor nem húzzuk egymás idejét feleslegesen. Egy fél év azért menne szex nélkül szerintem, de többet nem biztos, hogy várnék, akár mekkora szar alak lennék...
Mert mi van, ha jól meg vagytok egymással, de nem jó a szex. (Fordítva úgyis kiderül előbb.) Van ilyen ismerős sajnos, ráadásul össze is házasodtak ennek ellenére, de azóta 4 év után most válnak.
Most mit akarsz vele erről beszélgetni? Annak mi értelme?
Én is szűz vagyok és elmúltam 20 és nem azért mert ronda vagyok vagy ilyesmi. És ha megtalálom a megfelelő fiút akkor szívesen lefeküdnék vele. De ha a fiú azt éreztetné velem hogy egy csodabogár vagyok... hát az tuti nem segítene a dolgon.
Most komolyan ezen problémázol?Ember nemhogy örülnél neki-.-
Semmi extrém nincs ebben, vannak nők akik nagyon megválogatják kivel fekszenek össze és nehéz manapság egy igazán megbízható,rendes pasit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!