A barátnőmről (friss kapcsolat) kiderült, hogy szűz 26 évesen. Szerintetek ez egy bonyolult nő lehet, vagy miért az még mindig?
Figyelt kérdés
Szép lány, nagyon tetszik nekem. 30F2013. jún. 21. 23:05
2/24 anonim válasza:
talán mert nem akarta oda adni magát jött-menteknek hanem kereste a megfelelő partnert.
3/24 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy az igazit várja?
5/24 anonim válasza:
Várt az igazira, kitudja, lehet most jött el a te időd! Úgyhogy csapj bele a lecsóba. :)
6/24 anonim válasza:
Attól miért bonyolult valaki, hogy nem reszelt eddig mindenkivel? Viszont, lehet, hogy nem lesz egy nászmenet, amíg eljuttok az ágyig. Én speciel nem tudom, hogy hirtelen örülnék-e egy ilyen információnak, vagy sem.
7/24 A kérdező kommentje:
beszélek még vele erről, de azért várok ötleteket, ki, hogyan gondolkodik erről. össze vok zavarodva.
2013. jún. 21. 23:13
8/24 anonim válasza:
lehet, hogy nem szokott tv-t nézni
9/24 anonim válasza:
Van egy rossz hírem. Szerintem aszexuálisa. Normális lány nem bírja ki, hogy ne dugassa meg magát, legkésőbb 17-18 évesen mind át esik rajta, mert annyir anem elég már neki a maszti.
10/24 anonim válasza:
Szerintem mert bérgyilkos, és oly annyira megutálta az embereket, hogy nem volt velük kedve kapcsolatba lépni csak amikor a munkáját végezte.
És az is lehet, hogy a "barátnőd" listáján szerepelsz szóval ne kiabáld itt el magad, hogy a barátnőd. Szerintem mindenképp nyomozd le egy sima kérdéssel " miért vagy még szűz, nem mintha zavarna csak nem értem, hogy ilyen jó csaj, hogy lehet az" ,ha zavarba jön akkor nem bérgyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!