Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bonyolult párkapcsolat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult párkapcsolat. Mit tanácsoltok? ( ex, chatsex, megcsalások, erőszak ) 22/L

Figyelt kérdés

Majd fél éve megismerkedtem egy sráccal, nagyon kedves, szinte túl tökéletes a személyisége.(Oda figyel rám, tisztel, sosincs veszekedés és minden alkalommal a kedvemben jár.) Egy baj van vele a sex. Közel sem kerülök a orgazmushoz, és a hatalmas mérete miatt állandó fájdalommal járnak az együtt létek.( Ez ellen minden próbáltam már: síkosító stb.)Viszont nála is elmarad mindig az orgazmus, valamiért nemképes rá.

A régi kapcsolatomban lévő pasi, akivel 6évig voltam együtt, még mindig teper, keres és nem tud tovább lépni rajtam, ismerkedni sem ismerkedik. Kicsit úgy érzem még mindig bennem él, mivel nagyon sok időt voltunk együtt. Szoktunk beszélgetni voltak belőle néha találkozások is.

Az exemmel a kapcsolatunk szörnyű volt, beteges hazudozó, alkoholista, agresszív. Volt hogy bántalmazott( megrángatott ordibált és ok nélkül lehordott engem és családomat)Viszont ha minden jó volt a legédesebb pasi tudott lenni. Vele tökéletes a sex ami számomra fontos mivel eléggé feszélyez ha 100alkalomból talán 3x ha van orgazmusom, ami a jelenlegi páromra jellemző. Eljegyzés után mikor már babát terveztünk a közeli években, rá 3hétre megcsalt, vissza könyörögte magát. Havonta szakított velem a saját hülyeségei miatt is. Veszélyesnek mondható gyilkossággal és öngyilkossággal fenyegetőzik ha nem adok neki újra esélyt fél év után újra, betegesen féltékeny a jelenlegi páromra.

Ezek után is kötődök hozzá, és úgy érzem a jelenlegi kapcsolatom nem tud teljes lenni, nem tudom miért, pedig próbálkozok. Kavarognak bennem az érzések.

Nem rég úgy alakult, hogy az exemmel újra összemelegedtünk pár napra(sex).....a jelenlegi páromat (furcsa módon)nem érdekelte a történtek csak maradjak vele. Később rájöttem a titkolózások ellenére, hogy a párom a kapcsolat eleje óta keményen sexchatel 2 állandó partnerrel akikkel nap mint nap beszél és előéletük is volt. Állítja hogy nem jelentettek neki semmit az neten eltöltött órák. Sziven ütött. Most szünetet tartok. Nem tudom hogyan tovább. Mind2 irtó szerelmes. Mit tennétek a helyemben? A saját érzelmeimet nem tudom helyre rakni. Állandó nyomás alatt állok nincs 1 nap szabad napom gondolkozni.

2013. márc. 14. 11:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%

Én a mostani pasit biztos, hogy otthagynám ...!

Ha megcsalt, nincs miről beszélni ...!

És a szexchat is az ...!

2013. márc. 14. 11:23
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Én mindkettőt hagynám a francba...a mostanit mert megcsalt, és szerinte ez semmiség....az előzőt meg, mert elmebeteg és gyerekes a viselkedése....de a stílusodból látszik hogy nem ezt fogod tenni, valamelyikkel úgyis folytatod, és egyik választás sem jó.....
2013. márc. 14. 11:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keress egy harmadikat, aki normális és jó vele a szex is.

Aki gyilkossággal, öngyilkossággal fenyeget, alkoholista, agresszív azzal nem lesz jó életed, az nem normális.

Ha a mostanit meg nem érdekli, hogy megcsaltad, akkor nem is szeret igazán...

2013. márc. 14. 11:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem irto szerelmes.

A jelenlegi csak egyut van veled jobbhijan, az ex pedig birtokolni akar, ami nem szerelem.

A megoldas egyertelmuen a C valasz, de ehhez elobb tul kell lepned az A-n.

2013. márc. 14. 11:32
 5/17 Nitaxx ***** válasza:

A mostani kapcsolatot tuti otthagynám...

egy normális kapcsolatban nincs szükség chatsexre!

Ha a sexuális életetek sincs rendben, mindenképp!

Sajnos sajnálatból nem lehet valaki boldog! Nem minden a sexre alapul, de azért fájdalmasnak sem kel lennie!

Nem illetek össze és ennyi!

A másik kapcsolatról viszont annyit: ha alkoholista, hazudozó és agresszív, sőt meg is ütött én a helyedben elgondolkodnék!

Szerintem többet érsz te annál hogy megalázzanak! Nem vagy te kutya hogy verjenek....

Minden nőben meg van a szépsége, és a minden nőnek meg van a hozzá illő partnere!!

Dönts jól, bármilyen nehéz is!

De szerintem egyik pasid sem ér egy forintot sem!!

Ha meg esetleg fenyeget ezzel azzal azonnal kérj segítséget!

2013. márc. 14. 11:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Az egyik legnagyobb hiba, hogy még mindig így tartod az exeddel a kapcsolatod, miatta nem tudod beleélni magad egy új kapcsolatba mert mindig ott van mindig felbukkan, és ez a szexet is befolyásolhatja.

Az első dolognak kéne lennie h hagyod az exedet a pics@ba ugyan is nem ő a párod.

2013. márc. 14. 11:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is úgy látom, hogy egyik sem alkalmas társ neked.

A jelenlegi párod méretproblémáit nem hinném, hogy meg tudnátok oldani, valamint megcsal, mert a szexchat igen is megcsalás. Nem testi, lelki!

Az exed meg eléggé pszichopatának tűnik. Adhatsz neki még egy esélyt, viszont légy vele óvatos, és ha most se lesz normális (ami várható) akkor őt is hanyagold.

Összefoglalva: keress mást!

2013. márc. 14. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, mint az előttem szólók, hogy mindkettőt hagynám a fenébe.. Kicsit összekapnám magam, és idővel keresnék egy normális harmadikat. Ha belegondolsz, Te is beláthatod, hogy többet érdemelsz, mint két sz@r (elnézést) közül kiválasztani a jobbat. Nagyon fiatal vagy még, válogass! Én 35 évesen találtam meg a tuti pasit :) 36/L
2013. márc. 14. 11:42
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítőkész válaszokat.

Tisztában vagyok azzal, hogy az exet hagynom kéne de valamiért foglalkozok vele pedig tudom nem kéne.

2013. márc. 14. 11:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig a dolgokat. Bántalmazott, fenyegetett stb, gondolj bele, hogy ugyanez lenne akkor is, ha esetleg gyereketek lenne, írtad, hogy már terveztétek. Az nem szerelem, hogy fenyegetőzik és próbál zsarolni gyilkossággal meg öngyilkossággal. Zárd ki az életedből, különben soha nem fog békénhagyni és nem lesz egy normális kapcsolatod sem.

A mostani pasi sem sokkal jobb, megcsal és az sem érdekli, hogy te megcsaltad. Ha fontos neked egy kapcsolat akkor nem úgy állsz hozzá, hogy ááá mindegy megbocsájtom, csak maradj velem, nem ez a normális hozzáállás.

Szerintem egyik pasi sem hozzádvaló, szánj egy kis időt magadra, tedd rendbe a gondolataidat és mindenképp végleg hagyd ott mind a kettőt és ne hagyd, hogy felbukkanjanak az életedben mert összezavarnak.

2013. márc. 14. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!