13 éves vagyok. Mi legyen?
Van egy fiúbarátom akit nagyon regota ismerek. ő 16 eves. Kiterveltuk hogy osszefutunk,de szornyen rossz ido volt. Mondtam hogy jojjon at,nezzunk valami filmet vagy kockuljunk.atjott.
Betolt a szobámba,ledobott az ágyra,rámfeküdt és lefogott. (eleg izmos,en pedig eleg gyenge) nembirtam mit tenni. Elkezdte harapni a nyakam.ez nekem annyira jo erzes volt hogy nemtudtam mozdulni,mert eloszor azthittem nem gondolja komopyan.amikor levette nagyongyorsan a gatyam,polom ugy hogy en loktem teljes erobol el magamtol,o tovabb fogott,nembirtam mozdulni,csapkodtam de semmi.levette a gatyajat es a polojat es en ugye szuz voltam meg,ugyanugy utottem stb..de semmi. Berakta. Iszonyatosan fajt,tovabb fogta a kezeim,szoritott.egyszercsak annyit sugott a fulembe:'megvagyunk'. Felallt feloltozott es vart hogy menjunk ki,merthogy elallt az eso.sírva kisertem ki a buszhoz,nemtudtam mi volt ez..azota nm beszelunk.
Nemtudom mit tegyek..nem akartam ilyen hamar..ez eroszak volt? Mit tegyek? 1hete tortent,azóta is csak sírok.pánikbeteg vagyok.
Szia!
Ha a szüleidhez nem mersz fordulni, akkor menj oda egy olyan tanárhoz, akivel jóban vagy. Hidd el, hogy jó ha segít neked egy felnőtt. Ezért senki sem fog haragudni rád. A fiú pedig nem a barátod többé, és ha egyszer megtette, talán máskor is megfogja.
Biztonságosabb lenne lépni ez ellen, és felkeresni egy pszichológust, mert teljesen érthető hogy szorongsz. Én is tini vagyok, és ezt tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!