14 éves vagyok és még szűz de nem tom hogy hogy közelítsek a lányok felé hogy legyen belőlle vmi?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 08:30
2/7 anonim válasza:
"14 éves vagyok és még szűz"
Mintha ciki lenne 14 évesen szűznek lenni... a mai fiatalok..
Persze az első szex után meg jönnek a kérdések h "lehet terhes a csajom?" "Lehet terhes ha megfogtam a jobb kezét a bal kezemmel?" stb..
Amúgy meg menj oda ahhoz aki szimpatikus, barátkozz vele, és ha már van egy kis összhang, akkor hívd el vhova.
3/7 anonim válasza:
14 évesen reggel fél 9-kor miért a neten lógsz, ahelyett, hogy az iskolapadban ülnél?
4/7 A kérdező kommentje:
éretségigk vannak és délután járunk suliba :D
2012. máj. 10. 09:14
5/7 anonim válasza:
14 évesen ne akarj dugni! :)
Ha sikerül, akkor Te benne vagy a szerencsés 100.000-ben, akinek az Isten isteni szépséget adott...persze a hasonló korú lányok le sem feküdnének veled...max. ha r*bancok.
7/7 anonim válasza:
Apuci pénztárcája csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!