Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok. Mi legyen?

13 éves vagyok. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom akit nagyon regota ismerek. ő 16 eves. Kiterveltuk hogy osszefutunk,de szornyen rossz ido volt. Mondtam hogy jojjon at,nezzunk valami filmet vagy kockuljunk.atjott.

Betolt a szobámba,ledobott az ágyra,rámfeküdt és lefogott. (eleg izmos,en pedig eleg gyenge) nembirtam mit tenni. Elkezdte harapni a nyakam.ez nekem annyira jo erzes volt hogy nemtudtam mozdulni,mert eloszor azthittem nem gondolja komopyan.amikor levette nagyongyorsan a gatyam,polom ugy hogy en loktem teljes erobol el magamtol,o tovabb fogott,nembirtam mozdulni,csapkodtam de semmi.levette a gatyajat es a polojat es en ugye szuz voltam meg,ugyanugy utottem stb..de semmi. Berakta. Iszonyatosan fajt,tovabb fogta a kezeim,szoritott.egyszercsak annyit sugott a fulembe:'megvagyunk'. Felallt feloltozott es vart hogy menjunk ki,merthogy elallt az eso.sírva kisertem ki a buszhoz,nemtudtam mi volt ez..azota nm beszelunk.

Nemtudom mit tegyek..nem akartam ilyen hamar..ez eroszak volt? Mit tegyek? 1hete tortent,azóta is csak sírok.pánikbeteg vagyok.

2013. jún. 14. 23:32
1 2 3 4
 21/31 zsoaberdeen válasza:
az operátorok, akik szűrik a kérdéseket, miért nem mérik be az IP címét a kislánynak? nem kell nekik vajon a rendőrség felé ilyesmit jelenteni?
2013. jún. 15. 00:50
 22/31 A kérdező kommentje:
Mert az operatoroknak mi a g.ci kozuk van ehhez?:) szerintem ez az en dolgom,illetve a fiue. Egy ismeretlen senki ebbe ne szóljon bele.
2013. jún. 15. 01:14
 23/31 anonim ***** válasza:

Szólj a szüleidnek! Akármennyire nem szeretnéd, később hidd el, hogy be fogod látni, ez a helyes.

16/L

2013. jún. 15. 02:19
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod hogy beleszóljon,akkor mi a f.szért kérdezed meg? Fel kell jelenteni,ha meg nem akarod akkor minek kérdezel?
2013. jún. 15. 02:39
 25/31 anonim ***** válasza:
És még a buszhoz is kikísérted? Búcsúpuszit is adtál neki? Téged se az eszedért szeretnek otthon.
2013. jún. 15. 03:23
 26/31 anonim ***** válasza:
Amikor ez történt, azonnal szólnod kellett volna a szüleidnek, és elmenni a rendőrségre!!!
2013. jún. 15. 06:56
 27/31 anonim ***** válasza:
megerőszakoltak, takarodj a renderőségre! az ilyen kis féreg megérdemli, hogy megb.sszák
2013. jún. 15. 09:34
 28/31 anonim ***** válasza:
Egy bünőző van most szabadlábon aki kiskorúaknak teheti még tönkre az életét. Ha te most nem lépsz,azzal nem csak a saját életedet teszed tönkre,hanem a következő "áldozatát is" Ugyanis ez a népség nem áll le könnyen. Jelentsd be Ha bejelentés nélkül kapják el hogy kiskorút erőszakol,az 'a rendőr odafordul a társához "Te is láttad hogy a fegyveremért nyúlt?" "Persze" ' kategória.
2013. jún. 15. 10:27
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

A te cipődben lévő lányoknak egész életükben nehéz lesz minden párkapcsolata,jelents be és talán megóvsz valakit ettől. Ribancnak nem fognak nézni,megfogja mindenki érteni,hogy te ÁLDOZAT voltál. Egészen addig amíg bejelented.

Ha bűncselekmény után hagyod elmenekülni/nem jelented be az már a BŰNTÁRS kategória.

2013. jún. 15. 10:29
 30/31 anonim ***** válasza:

"Egy ismeretlen senki ebbe ne szóljon bele."

Te vagy valami nagyon buta lány vagy vagy kitaláltad az egészet. Eleve minek teszel fel ilyen kérdést, ha 30 egyöntetű választ kapsz hogy mit tegyél és nem érdekel...

2013. jún. 15. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!