13 éves vagyok. Mi legyen?
Van egy fiúbarátom akit nagyon regota ismerek. ő 16 eves. Kiterveltuk hogy osszefutunk,de szornyen rossz ido volt. Mondtam hogy jojjon at,nezzunk valami filmet vagy kockuljunk.atjott.
Betolt a szobámba,ledobott az ágyra,rámfeküdt és lefogott. (eleg izmos,en pedig eleg gyenge) nembirtam mit tenni. Elkezdte harapni a nyakam.ez nekem annyira jo erzes volt hogy nemtudtam mozdulni,mert eloszor azthittem nem gondolja komopyan.amikor levette nagyongyorsan a gatyam,polom ugy hogy en loktem teljes erobol el magamtol,o tovabb fogott,nembirtam mozdulni,csapkodtam de semmi.levette a gatyajat es a polojat es en ugye szuz voltam meg,ugyanugy utottem stb..de semmi. Berakta. Iszonyatosan fajt,tovabb fogta a kezeim,szoritott.egyszercsak annyit sugott a fulembe:'megvagyunk'. Felallt feloltozott es vart hogy menjunk ki,merthogy elallt az eso.sírva kisertem ki a buszhoz,nemtudtam mi volt ez..azota nm beszelunk.
Nemtudom mit tegyek..nem akartam ilyen hamar..ez eroszak volt? Mit tegyek? 1hete tortent,azóta is csak sírok.pánikbeteg vagyok.
De én ezt meg nemszeretném. Nagyon szerettem őt.
Nemakarok balhét. De valahogy annyira undorodom az egész 'szex' témától..mindentől. Igaz,13 evesen ez nem baj..de ha esetleg lesz valakim es nemerti meg ezt az egeszet, es ezert fog otthagyni?
Hidd el nekem... semmi szeretni való nincs egy ilyen fiúban. Naiv voltál... természetes, hiszen 13 évesen nem a szex járt az eszedben. Viszont akkor sem volt semmi joga ehhez. Mondd el a szüleidnek!!! Ne hagyd, hogy még egyszer megtegye! Ez nem "nem akarok balhét" kérdése... Igenis tudniuk kell a szüleidnek róla!
Egész életed tönkre teheti ez az egész dolog,ha nem fordulsz felnőtt emberhez! Ne tedd tönkre ennél jobban az életed! Ne félj elmondani! Meg fognak érteni!!! Senki nem fog ribancnak tartani! Senki nem fog rád csúnyán nézni ezért! Neked semmi szégyellni valód nincs! Nem fogsz tudni túl jutni rajta, ha nem fordulsz a megfelelő emberhez! Tehetetlennek érzed magad,de mégis tehetsz ellene. Csak mondd el édesanyádnak. Mindenki azt mondja neked,hogy fordulj a szüleidhez és te ellenkezel?? Miért??? Segítséget kértél... azt kérdezted mit tegyél. Szerintem egyértelmű a válasz mit kell tenned...
nem értem, a barátod, de megerőszakol, rémálmaid vannak, és még te véded, Fájdalmat okozott és megalázott és attól félsz, hogy apukád kiveri a balhét...
Ha elmondod a szüleidnek, és feljelented a rendőrségen, ami, szerintem mindenki egybehangzó véleménye, akkor senki nem fogja rólad azt mondani, hogy odaadtad magad, ha mégis, vágd szájba őket.
Ha viszont nem akarsz bajt a "barátodnak" akkor csak szépen hallgass a dologról, és imádkozz, hogy ne történjen meg újból.
Arról nem is szólva, hogy egy 13 éves lánynak még enyhén szólva is korai, hogy barátja legyen.
szólj a szüleidnek, vagy egy felnőttnek, akiben megbízol, ő majd tudja mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!