Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehetnék képes lenézni,...

Hogyan lehetnék képes lenézni, lekezelni a nőket?

Figyelt kérdés

Alapból ezt a várják el, akár tudat alatt is, de a kedves, udvarias jófiú általánosságban(!) nem lesz vonzó. A legtöbb jó csaj pedig igényli, hogy semmibe vegyék, kihasználják.

Példával illusztrálva a "rosszfiú" mondjuk mélytorkozatja a csajt, miközben az rosszul van ettől az aktustól, de mégis megteszi, aztán sír, hogy a pasija meg miért nem nyalja ki. A "jófiú" meg akár egész éjjel kényeztetné a nőt, de nincs kit.

Hogyan kezelhetném le a nőket, parancsolhassak nekik miközben ők ezt élvezik, lehetnék igazán alfa, domináns? 18/f szűz."jófiú"

2013. jún. 9. 21:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Igen, összefüggéstelen kreténségeket írtál, leginkább mert gőzöd nincs arról, mi kell a nőknek (megsúgom, gyakran még ti magatok se tudjátok, mi a fene kéne nektek,de tőlünk pasiktól várjátok el, hogy majd mi kitaláljuk). Magyarázd már meg nekem akkor pls, az agresszív, kötekető türhő tapló tinóállatoknak miért akad minden ujjára csaj? Csak mert érdekesmódon ezek egyike sem szingli.

De ugyanez igaz a lóvés,sportkocsis pasasokra is, mindegyiknek van barátnője, és nem is egy-kettő, hanem kapásból 4-5, egymással is csalják őket, de egyik lánynak sem jut eszébe otthagyni az ilyet...

Hiába hisztizel meg kapálózol, meg okolsz minket, ez a nagy büdös igazság: ha választani lehet gazdag és nemgazdag pasi között, mindenki egyből a gazdagot választja, itt meg nyomatjátok az álszent, sunyi bullshitet hogy "kisugárzás" meg "önbizalom" meg a többi ilyen értelmetlen idiótaság. Az pedig nem érv, hogy "egy ilyen embert se ismersz"...az egyszeri parasztember esete a zsiráffal ugye... (ilyen állat márpedig nincs)

Ez nem az oldal hibája, és nem is a mi hibánk, hanem egyes-egyedül a tiétek. Mert nektek kell kigyúrt, gazdag Justin Bieber, aztán csodálkoztok, hogy a pasik döntő többsége inkább prostihoz megy...

2013. jún. 11. 18:20
 42/45 anonim ***** válasza:
75%
41.ha neked így jó hát legyen. Sokunkat az zavar h minden egyes nőre rásütöd ezt,ez a büdös nagy probléma!
2013. jún. 11. 20:28
 43/45 Noydra ***** válasza:

41-es, kezdjük ott, hogy nem lány vagyok :)

Mostanában azt vettem észre, hogy a pénzes pasik többsége nem épp egy Einstein... Csak hát beleszületnek. Ismerek is ilyet. Na most az ilyennel olyan csaj áll össze, aki kihasználja. Itt a csaj az okos. A másik verzió meg amikor gyökér a csaj és hát "beleszeret" egy ilyen bunkó+tapló+...stb idiótába.

Az ilyen "kapcsolatokat" valahogy nem tekintem semmibe sem. Nektek sem kéne, hanem normális csajokat kereseni, csak hát azt meg manapság nem egyszerű, tudom én, de még mindig jobb, mint itt szidni kivétel nélkül az összeset.:)

2013. jún. 11. 22:55
 44/45 anonim ***** válasza:
Micsoda csata alakult itt ki! :)
2013. jún. 28. 10:01
 45/45 anonim ***** válasza:

Kérdező!!! Először is határolódj el tőlük! Fel kell tudnod ismerni, hogy a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, és akkor könnyen fog menni.

Tudod honnan van a nőknek ez a nagy hatalma és monopolértéke? Onnét, hogy azt hiszik, ők a boldogság kizárólagos forrásai, és hogy a férfiaknak szükségük van rá. Egy nagy francokat - pont hogy fordítva. Mit gondolsz, mi az oka annak, hogy egy tahó, kötekedő, erőszakos baromállatnak 4-5 barátnője is van, ha elég sok a pénze vagy elég jóképű? Mert ez kell a nőknek. A "jófiú" szerintük "uncseeeeeeeehhhhhhh", mellettük "nem érzik magukat nőnek", meg a "kémia se működik", satöbbi satöbbi. Azt se feledd el, hogy a szabad, független életnek pont a nők a kerékkötői. Onnantól, hogy kapcsolatban vagy, már nem csinálhatod azt,amit akarsz, állandó megfelelési kényszerben kell élj, ráadásul a pénzed is dupla olyan gyorsan fogy - és mindezt miért? Hogy 2-3 hónap után találjon nálad jobbat, te meg ott maradsz egyedül, összetört szívvel? Nem éri meg, a legkevésbé se.

Tehát az én javaslatom: szakíts meg velük mindenféle kapcsolatot. Ha már nincs mit vesztened, bátran lehetsz lekezelő bunkó velük, nem lesz hatalmuk fölötted.

" Ne ragaszkodj az elméleteidhez, mert nincs, és nem is lesz barátnőd. "

Ó micsoda katasztrófa lesz! Igazi zombiapokalipszis!

Nekem sincs, oszt mégis életben vagyok.

"Első lecke: nem a nők hibája, ha egynek se kellesz."

"Szóval az egész összeesküvés elméletetek baromság. Jó lenne mar megtanulni nem hülyeségekre kenni a saját kudarcaitokat."

A párkapcsolatban melyik fél választ? Csak nem tán a nő? De bizony.

Nos, akkor a balhét is ők viszik el. Plain and simple.

"Ha ezt megértetted, már többre mentél, mint az oldalon nyavajgó, túróspö.csű nyomik legtöbbje."

Hozzátok, legalja ostoba zugnetes failtrollokhoz képest még mindig többet érnek. Nekik legalább van önkritikájuk, neked még életed sincs, te méhkaparék legalja szánalomselejt.

A mínuszt helyből kaptad is, senkiházi nólifer csökevény.

2018. okt. 28. 01:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!