Hogyan lehetnék határozottabb?
1.Könnyen befolyásolható vagyok. Alfa hímek, szexistennő kinézetű csajok környezetében úgy változik a véleményem, hogy magamra se ismerek. Ezek nem is az én véleményeim.
2.Nem vállalom fel magam, sem a férfiasságom. Nem megyek egyedül sehova, igénylem, hogy velem legyenek a barátaim, de tudom, hogy örökké nem lehet velük élni, egy csajt meg nem velük együtt fogok felszedni. Egy csajjal flörtölök(már ha megesik véletlenül), odajön egy menő srác és rögtön padlón vagyok azt se tudom mit mondjak, a csaj meg gondolkodik hogyan rázzon le, én ezt érzem is, de nem nagyon tudok tenni ellene.
3.Szüzességem is egyrészt a határozatlanságomból ered, ugye ebből, hogy például nem megyek el csajozni, mert most így este hova mozduljak ki, meg minek is stb... persze, egyszerűbb gépezni.
Amíg határozatlan vagyok, addig nem veszítem el a szüzességem, amíg nem veszítem el, addig tapasztalatlan vagyok, nem tudok beszélgetni a többiekkel a szexről felszabadultan, mert ugye nem tapasztaltam/ilyenkor feszült is vagyok. Persze ez határozatlansághoz vezet...
:(ördögi kör
Valaki tud segíteni? 18f
1. Könnyű mondani de ne változtatt a véleményeden, mert mindenki azt szereti (nem csak a csajok) ha akivel beszél annak van saját véleménye. Nem attól fognak jó arcnak tartani mert bologatsz mint egy kiskutya.
2. Na ez a pont rám is szinte teljesen illik, úgy érzed gondolom te is hogy az a másik csávó biztos sokkal jobb és úgyis őt fogja bírni, neadjisten összejönni vele. Szimpla önbizalomhiány.
3. Ez meg ne zavarjon. Figyelj, egy rendes lányt amilyet mindenki keres párkapcsolatra, azt nem fogja zavarni hogy az vagy. A többi pedig őszintén, érdekel téged? :P Velük úgysem lesz soha dolgod. Tudom, nehéz elmenni egyedül bárhova is, én sem szeretek és ilyenkor télen ráadásul semmi buli vagy bármi hely ahol lehetne csajozni, de javítsatok ki ha tévedek. Várni kell tavaszig, én is ezt teszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!