Hogyan lehetnék határozottabb verekedésben?
Van egy-két gyerek az osztályomban, akik sokszor gonoszkodnak velem, de én nem csinálok semmit, pedig megtudnám verni őket, csak valamiért mégsem ütök. Mi lehet a baj velem? Hogyan tudnék változtatni ezen a helyzeten?
Válaszokat köszönöm
Nem kell erőltetni. Amúgy a verekedés soha nem megoldás. Ha az utcán megtámadnak akkor igen, egyébként keress valami értelmesebb módot a vita rendezésére.
Ha mégis megtámadnának suliban akkor azért figyelj oda, hogy olyan helyre üss aminek nincs nyoma csak fáj. Ha csinálsz valakinek egy bazinagy monoklit biztos téged vesznek elő.
Félreértitek a kérdést, nem az a gond, hogy nem TUDJA megverni őket, hanem nem AKAR bántani senkit.
Én is ilyen vagyok sajnos, küzdősportedzésen sem nagyon szeretek odacsapni senkinek, nem tudom, ilyen alaptermészetem. Persze engem elpüfölnek rendesen.
Ha ilyen vagy, nem hiszem, hogy tudsz változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!