Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék határozottabb...

Hogyan lehetnék határozottabb verekedésben?

Figyelt kérdés

Van egy-két gyerek az osztályomban, akik sokszor gonoszkodnak velem, de én nem csinálok semmit, pedig megtudnám verni őket, csak valamiért mégsem ütök. Mi lehet a baj velem? Hogyan tudnék változtatni ezen a helyzeten?

Válaszokat köszönöm

2012. nov. 21. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nincs véred,ratyi vagy,így születni kell nemkel erőltetni,egész életedben szarakodni fognak veled ennyi
2012. nov. 21. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Suliba ne verekedj, felesleges. Attól függ mit jelent a gonoszkodás. Ha tényleg nagyon köcsögök, és feldühödsz 1-et oda lehet vágni (ettől remélhetőleg leállnak és nem verekedéssé fajul) de tényleg nem érdemes miattuk bajba keverned magad.
2012. nov. 21. 20:21
 3/7 NagyonGonosz ***** válasza:

Nem kell erőltetni. Amúgy a verekedés soha nem megoldás. Ha az utcán megtámadnak akkor igen, egyébként keress valami értelmesebb módot a vita rendezésére.

Ha mégis megtámadnának suliban akkor azért figyelj oda, hogy olyan helyre üss aminek nincs nyoma csak fáj. Ha csinálsz valakinek egy bazinagy monoklit biztos téged vesznek elő.

2012. nov. 21. 21:17
 4/7 aikiboxer ***** válasza:
Változtatni egy módon tudsz ezen: elmész vagy judozni vagy bokszolni. 3-4 hónap után már rommá fogod verni őket, akármelyiket is csinálod.
2012. nov. 21. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
ne szólj hozzájuk majd le állnak..ha nem akkor mondj neki egy helyet h hol mikor találkozzatok aztán mehet a fight következmények nélkül..
2012. nov. 21. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Félreértitek a kérdést, nem az a gond, hogy nem TUDJA megverni őket, hanem nem AKAR bántani senkit.

Én is ilyen vagyok sajnos, küzdősportedzésen sem nagyon szeretek odacsapni senkinek, nem tudom, ilyen alaptermészetem. Persze engem elpüfölnek rendesen.

Ha ilyen vagy, nem hiszem, hogy tudsz változtatni rajta.

2012. nov. 22. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért b@sztál már hozzájuk egy széket, ha megütni nem mered őket.
2012. nov. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!