Hogyan lehetnék képes lenézni, lekezelni a nőket?
Alapból ezt a várják el, akár tudat alatt is, de a kedves, udvarias jófiú általánosságban(!) nem lesz vonzó. A legtöbb jó csaj pedig igényli, hogy semmibe vegyék, kihasználják.
Példával illusztrálva a "rosszfiú" mondjuk mélytorkozatja a csajt, miközben az rosszul van ettől az aktustól, de mégis megteszi, aztán sír, hogy a pasija meg miért nem nyalja ki. A "jófiú" meg akár egész éjjel kényeztetné a nőt, de nincs kit.
Hogyan kezelhetném le a nőket, parancsolhassak nekik miközben ők ezt élvezik, lehetnék igazán alfa, domináns? 18/f szűz."jófiú"
"Csak tudnám, hogy ilyesfajta tapasztalatot egy fiatal srác honnan szerez."
Az életből. 23 éves vagyok, de eddig bármilyen társaságban voltam azt vettem észre, hogy amikor megjelent a tipikus primitív kihaénnem bunkó, akkor a nők nagyrésze elalélt a gyönyörtől, hogy ó micsoda férfi.
"Milyen világ az, ahol ki van fordítva minden, ahol a csaj egy olyan embert tisztel, aki őt megalázza és olyan embert aláz meg, aki őt tiszteli. nonszensz."
Elb@szott liberális természetesen. Igyál egy sört aztán nézz egy jó filmet, mert ezzel a rágódással csak rosszabb lesz.
Ilyet max. Olyan nőkkel lehet megcsinálni akiknek zéro önbecsülésük van.
Mikor tetszenek már megérteni h az alfa nem azért alfa mert bunkó paraszt hanem azért mert határozott és magabiztos!
19. épp ez az. Logikusan nem lehet ezt
megmagyarázni.
Pedig mindent le lehet vezetni ok-okozatílag,ezért bukik itt meg a teóriád.
Ne tessék bántani a blökit csak azért, mert ő nem a nőket szidja egész nap az oldalon a saját szerencsétlensége miatt. Na! :D
Ennyi f*szágot már rég olvastam ehhez az oldalhoz képet is ebben a témában. A felsorolt dolgok egyke sem kell a csajozáshoz és egyetlen olyan embert sem ismerek a környezetemben (magammal együtt), akinek azért lenne bnője, mert lekezelő vele, vagy mert bunkó (18-20as korosztály).
Szóval az egész összeesküvés elméletetek baromság. Jó lenne màr megtanulni nem hülyeségekre kenni a saját kudarcaitokat... Ezt az oldalt jellemzi ez a hiba...
Kérdező, szerintem az a bajod, hogy rossz körökből próbálsz felszedni lányokat. Intelligens lány akárhány éves, nem fog elájulni egy bunkó pasitól.
Az alfa hím egyébként nyugodtan lehet gentleman, az igazi "alfaságot" a belső tartás adja. Nem az hogy kihasznál, lekezel másokat, hanem hogy nem hagyja magát kihasználni.
Nekem pl mindig bejöttek a küzdősportos férfiak. Aki önmagát szinte naponta legyőzi az edzőteremben, aki önuralmat tanul, azon ez meglátszik. Ezek általában csendesebb pasik, és kedvesek is. Csak nem hagyják, hogy bárki szarozzon velük. Na, ez az igazi alfa hím nekem, nem az a bájgúnár, aki csak villogtatni tudja a karizmait meg bealázni a gyengébbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!