Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehetnék képes lenézni,...

Hogyan lehetnék képes lenézni, lekezelni a nőket?

Figyelt kérdés

Alapból ezt a várják el, akár tudat alatt is, de a kedves, udvarias jófiú általánosságban(!) nem lesz vonzó. A legtöbb jó csaj pedig igényli, hogy semmibe vegyék, kihasználják.

Példával illusztrálva a "rosszfiú" mondjuk mélytorkozatja a csajt, miközben az rosszul van ettől az aktustól, de mégis megteszi, aztán sír, hogy a pasija meg miért nem nyalja ki. A "jófiú" meg akár egész éjjel kényeztetné a nőt, de nincs kit.

Hogyan kezelhetném le a nőket, parancsolhassak nekik miközben ők ezt élvezik, lehetnék igazán alfa, domináns? 18/f szűz."jófiú"

2013. jún. 9. 21:33
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

10. válaszolónak

Ilyen típusú lányok is vannak, ez sem jelent gondot egy igazi pasinak. Eleinte persze, hogy elküldenéd a francba, eleged van belőle. De nem adja fel, addig próbálkozik, még meg nem törsz, és ha egy éjszakára megvoltál neki annyi elég. Onnantól madzagon rángat amikor csak kedve tartja. Persze ekkor is dönthet úgy a lány, hogy nem hagyja magát. De a pasi ilyenkor újból élvezettel hódítja meg. Igen, manapság ez az udvarlás.

2013. jún. 9. 22:08
 12/45 Mysterystudent válasza:
Miért kéne egyszere 2 10-essel szexelni? Némelyik férfi még egy nőt sem tud rendesen kielégíteni nem hogy 2 szuper dögöset. Sztem benned túl teng a tesztoszteron. Ha nőket akarsz megalázni akkor mennyél ku*vázni! Ha kapcsolatot akarsz akkor ne Stiffler meg Barney Stinson legyen a példakép mert komolyan szüzen halsz meg!
2013. jún. 9. 22:14
 13/45 A kérdező kommentje:
Nem filmekből veszem a példákat. Az életből.
2013. jún. 9. 22:21
 14/45 Mysterystudent válasza:
-.- Ok, te kérdeztél. A válaszok 95%a azt mondja mint én, ez egy baromság! Mennyél és próbálgasd a bugris paraszt módszered, remélem látlak majd vmelyik szórakozó helyen és jót röhögök rajtad! Sok szerencsét!
2013. jún. 9. 22:26
 15/45 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy legalább válaszolsz:)

"-.- Ok, te kérdeztél. A válaszok 95%a azt mondja mint én, ez egy baromság! Mennyél és próbálgasd a bugris paraszt módszered, remélem látlak majd vmelyik szórakozó helyen és jót röhögök rajtad! Sok szerencsét!" Jó, de ha a 95% az agy mosott álszent duma, akkor én az 5%-nak hiszek.

Az alfa jelzővel ellátott hímnemű egyén nem bugris paraszt.

Tudja, mikor alázza meg a nőt,(verbálisan persze), aztán amikor kell, előveszi a gentleman, kedves oldalát. Itt jön a képbe a csajok által emlegetett:

"megismertem egy jó pasit, igazi rosszfiú aki csak velem kedves, mekkora mázlista vagyok...."

2013. jún. 9. 22:32
 16/45 anonim ***** válasza:

"megismertem egy jó pasit, igazi rosszfiú aki csak velem kedves, mekkora mázlista vagyok...."

Na itt a probléma, ez ezért nem tanulható, egy ilyen lányok kedvence igazából mindenkivel bunkó, csak a csajjal kevésbé, mint mindenki mással. Szerintem se.gfejnek születni kell, én legalábbis nem tudok azzá válni, hiába is szeretnék.

2013. jún. 9. 22:36
 17/45 anonim ***** válasza:

18 évesen lehetne már több esze. Az alapvető emberi kapcsolatokat nem vágod, hogy érthednéd már a férfi-nő viszonyt, amiről könyvtárakat írtak össze?

Őszinteség, magabiztosság, értelem, érzékenység. Ezek nélkül ne akarj csajozni, még kevésbé megérteni őket.

Nem az a baj, ha buta vagy, hanem ha az is maradsz. Ne ragaszkodj az elméleteidhez, mert nincs, és nem is lesz barátnőd.

Első lecke: nem a nők hibája, ha egynek se kellesz. Ha ezt megértetted, már többre mentél, mint az oldalon nyavajgó, túróspö.csű nyomik legtöbbje.

2013. jún. 9. 22:41
 18/45 anonim ***** válasza:

Mysterystudent válasza:

-.- Ok, te kérdeztél. A válaszok 95%a azt mondja mint én, ez egy baromság! Mennyél és próbálgasd a bugris paraszt módszered, remélem látlak majd vmelyik szórakozó helyen és jót röhögök rajtad! Sok szerencsét!

-hát ez az, hogy jót röhöghetsz rajta, csak egy igazi rosszfiú erre fittyet hány, nem fogod őt érdekelni, hanem téged fog ő érdekelni, erről van itt szó, ez a lényeg

2013. jún. 9. 22:45
 19/45 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy ilyesfajta tapasztalatot egy fiatal srác honnan szerez. Én komolyan mondom még ilyen emberrel nem találkoztam, aki élvezi, hogy valaki szóban bántalmazza. Az a gond, hogy ha valaki felveszi hirtelen a "gentlemant", attól még korábban egy giga paraszt volt.
2013. jún. 9. 22:53
 20/45 A kérdező kommentje:

19. épp ez az. Logikusan nem lehet ezt megmagyarázni. És most nem a buta nőkre gondolok, diplomázott nők is olyanok, mint a buták ilyen szempontból. Nincs logika,

bunkó--->kedves=gentleman

kedves--->kedves=jófiú="barát"=szexuálisan nem vonzó=nem hím=Egy senki.

2013. jún. 9. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!