Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehetnék egy überalfa...

Hogyan lehetnék egy überalfa kaszanova olyan, akinek már a gondolatára nedvesednek a csajok?

Figyelt kérdés
Ha ezidáig egy gyáva voltam, senkinek sem jelentettem semmit, eltűntem a szürkeségben, jófiú voltam, meg akartam felelni a világnak. Itt az ideje lépni e magasztos cél felé, csak nem tudom, mi az első lépés. 19f

2013. máj. 27. 22:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerezz párszáz millió Ft-ot.
2013. máj. 27. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Há használj Old Spice-t.. Te.. nem nézel tévét? :)
2013. máj. 27. 22:14
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Ehhez születni kell. Vaaaagy, valami radikális dolog kell, hogy történjen az életedben, ami felturbózza az önbizalmad. Pl. nagy súly eseten fogyás, sportolás. Több példa nem jut eszembe, bocs. xD De remélem érted a lényeget.
2013. máj. 27. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
csák norris a te példaképed
2013. máj. 27. 22:15
 5/14 A kérdező kommentje:
nekem példaképem casanova
2013. máj. 27. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
2013. máj. 27. 22:17
 7/14 The Other ***** válasza:
Nyerj vagy 3 olimpiai aranyat, 1 Nobel-díjat és 2 Oscart...
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyél kriptonitot, talán fordítva is működik és Superman lesz belőled. Ja mondjuk ilyen anyag nem is létezik:/ Akkor kriptont? Azt meg -160C-on lehet csak előállítani szilárd halmazállapotba... Tényleg nehéz eset vagy.
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

Hát először is kell 10.000.000.000.000(...)000.000 milliárd font, utána arcplasztika, utána gyúrás-gyúrás-gyúrás kox (készülj rá, hogy a p*csöd össze fog menni nagyon) utána farokműtét, ahol megcsinálják neked 25 centisre. Aztán jöhetnek a béna dumák KÖZEPESRE javítása neked elég lesz az is ilyen külsővel.

Aztán legmenőbb ruhák és telefonok beszerzse MINDIG NAPRAKÉSZEN.

2013. máj. 27. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tévúton jársz. Egy képzeletbeli álomképnek akarsz megfelelni. Persze nincs azzal semmi baj, hogy jó akarsz lenni, ki akarsz tűnni a tömegből, stb. Viszont úgy látszik mindent túlzásba viszel. Eddig a jófiúságot vitted túlzásba, most pedig az ellenkezőjére készülsz. Szerintem inkább találd meg az arany középutat, mert ha képzeletbeli képet akarsz utánozni, akkor soha nem lesz vége: valamivel mindig elégedetlen leszel, valami miatt mindig utálni fogod magad. Persze ezzel nem mondom, hogy ne csajozz, csak ne a másoknak való megfelelés vegye át az irányítást az életed felett. Hidd el, ezeken a "változásokon" már én is átestem, biztos lehetsz benne, hogy nem attól leszel boldog, mert megszerzel dolgokat - legyen az tárgy, pénz vagy nő - boldog csak magadtól lehetsz. A boldogsághoz szükséges dolog nincs ott a tárgyakban, hanem az agyadban van. A tárgyak, örömök, sikerek által a boldogságot tartósan csak figyelem és türelem árán tudod felszabadítani. A türelem nagyon fontos, emellett a hit és alázat. Ha nem létező, túlzó, irrealisztikus képekhez hasonlítod magad, akkor sohasem leszel elégedett, és mindig szánalmasnak fogod érezni magad. Ha elsajátítasz kellő alázatot, bizalmat építesz ki magaddal szemben, akkor nem csak hogy boldog leszel, de nem lesz probléma a szerelmi és szexuális életeddel sem.

19/F

2013. máj. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!