Rosszul vagy a vér gondolatára, látványára?
Figyelt kérdés
Meg lehet szokni a látványt vagy ez alkat kérdése?2011. máj. 17. 09:52
1/7 anonim válasza:
Én sosem voltam rosszul a vértől és most sem vagyok, de szerintem hozzá lehet szokni.
2/7 anonim válasza:
A vér látványára, gondolatára is rosszul vagyok, az injekcióktól rettegek,műtéttő szintén, nem bírnék végig nézni egy vészhelyzetet. Tudom hülyén hangzik, de ha látok egy sérülést átérzem a fájdalmát és olyankor semmi és senki ne érjen hozzám mert az nekem is fáj.
3/7 anonim válasza:
Meg lehet szokni :) Régen rosszul voltam a tűtől és a vértől. Erre cukorbeteg lettem, annak meg ez a két fő hozzátartozója. Napokig ott rettegtem, hogy úristen magamat kell szúrnom tűvel, amitől félek. De meg lehet szokni :) Vércukormérésnél meg ott a vér.
4/7 anonim válasza:
igen, tökéletesen meg lehet szokni! mi is össze vissza hánytunk volna legszívesebben az első anatómia órákon, aztán már a második félév végefelé, amikor kirakták a mindenféle szépséget már csak annyit mondtunk: de éhes vagyok basszus :-S mert első óra volt ^^"
5/7 anonim válasza:
én nem félek a vértől, meg a tűtől sem, de inkább az orvos szúrkáljon, mert én tuti elbénáznám :P
6/7 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem, első éves anatómia... :) Köszönöm mindenkinek!
2011. máj. 17. 10:31
7/7 anonim válasza:
Anatómián nincsen vér. Tartósított tetemek vannak. Nem tudom az előző orvostanhallgató mégis mit láthatott...
Patológián harmadévben van vér, meg előtte nyári gyakorlaton, ha olyan helyre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!