Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sok fiúnak csak a szája jár,...

Sok fiúnak csak a szája jár, vagy ez valóban így van?

Figyelt kérdés
A nem szűz, fiatalabb huszonéves korosztály mind azt írja, hogy ő nem kezdene szűz lánnyal, még ha komoly kapcsolatról is lenne szó. De miért nem? Mert nem akarnak tapasztalatlan lányt. Igen ám, de egy normálisabb lány, nyilván nem fogja kiteregetni addig a nuku szexuális életét, amíg konkrét szexre nem kerül sor. Persze van kivétel, de ettől tekintsünk el. Szóval, nyilván nem beszél róla, kerüli a témát. A fiú sem kérdezi meg, hátha gondolja, illetlenség. Viszont, ha egy ideig a lány még kelleti magát a fiúnak, (randizások stb) legjobbik esetben a fiú beleszeret a lányba, vonzódni kezd hozzá. Majd pár heti járás után, a lány már engedi a szexet, s az előtti pillanatban vallja be, hogy ő még szűz. Erre a pasik képesek lennének felállni, és azt mondani felizgatott állapotban, hogy "kösz, de nem"? Ez vicc, ugye? Vagy az ő szájukból hallva ezt hogy kell elképzelni, mert kíváncsi lennék rá.

2013. jún. 3. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Baromság. Legszívesebben szűz lánnyal kezdek kapcsolatot.

24F

2013. jún. 3. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Nyilván ha már szexre kerül a sor, az nem gond. De a szűz lányokkal (főleg az idősebbekkel) az a baj, hogy hajlamosak sokáig húzni a dolgot. Ez 16 évesen okés, de én 24 évesen nem akarok hónapokat szex nélkül tölteni.
2013. jún. 3. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem annyiból zavarna a dolog, h félnék, h nehogy megbánja a lány később, h pont velem, ezért többször is megkérdezném, h biztos-e benne.
2013. jún. 3. 19:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Érdekes felállás... :) jól gondoltam, hogy itt némelyiknek valóban csak a szája nagy.
2013. jún. 3. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

nekem csak akkor kellene szűz ha tudom hogy nem prűd az illető

F szűzike xddd (és még én beszélek)

2013. jún. 3. 23:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne általánosíts, és ha belegondolsz, ez teljesen normális reakció.

Akik tapasztaltabbak, és normálisabbak, azok általában ódzkodnak tőle.

Akik csak szexre mennek, illetve a "durrbele" szexet szeretik, vagy csak nagyon figyelmetlenek, ők azok akiknek ez nem számít.

Miért?

Mert egy szűz lány rettentő sok odafigyelést igényel, és a tapasztaltabbak már inkább olyan szeretkezésre vágynak, ahol nem csak adnak, hanem kapnak is.

Ez egy szűz lánytól nem várható el eleinte, és ez így van rendjén.

Természetesen vannak kivételek, de nagyon ritka!

Nem véletlen van az, hogy sosem az elsővel kötöd össze az életedet.

2013. jún. 4. 11:53
 17/18 A kérdező kommentje:
16: kérlek, olvasd el megint a kérdést, mert nem erről van most szó, amiről te beszélsz. :)
2013. jún. 4. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:

"Persze van kivétel, de ettől tekintsünk el. "

Innentől nem olvastam tovább.

Egyébként szerintem ha nőként túl leszel az első komoly kapcsolatodon (nem szexeden), akkor te sem akarsz majd szűz fiúkkal kezdeni. Azt meg fölösleges logikázni, hogy a férfiaknak mindegy, mert ők még a legyet is röptében mert ez meg nincs így. Csak a tapasztalatlanokkal és a "realistákkal". A tapasztalatlanokat meg még a szűz lányok tetemes része is kizárja a számításból. :)

Egyébként túldramatizálni kár a dolgot, én sem tartanám előnyösnek, ha szűz a lány, viszont az sem mindegy, hogy milyen értékei vannak! Ha van stílusa, elég szemtelen és okos is (nem beképzelt), akkor nem dobnám csak mert szűz. :) Csak ne játssza meg magát, attól herótom van, főleg, mert méterekről érezni, ha egy lány megjátssza magát.

2013. jún. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!