Sok fiúnak csak a szája jár, vagy ez valóban így van?
Baromság. Legszívesebben szűz lánnyal kezdek kapcsolatot.
24F
nekem csak akkor kellene szűz ha tudom hogy nem prűd az illető
F szűzike xddd (és még én beszélek)
Kedves kérdező!
Ne általánosíts, és ha belegondolsz, ez teljesen normális reakció.
Akik tapasztaltabbak, és normálisabbak, azok általában ódzkodnak tőle.
Akik csak szexre mennek, illetve a "durrbele" szexet szeretik, vagy csak nagyon figyelmetlenek, ők azok akiknek ez nem számít.
Miért?
Mert egy szűz lány rettentő sok odafigyelést igényel, és a tapasztaltabbak már inkább olyan szeretkezésre vágynak, ahol nem csak adnak, hanem kapnak is.
Ez egy szűz lánytól nem várható el eleinte, és ez így van rendjén.
Természetesen vannak kivételek, de nagyon ritka!
Nem véletlen van az, hogy sosem az elsővel kötöd össze az életedet.
"Persze van kivétel, de ettől tekintsünk el. "
Innentől nem olvastam tovább.
Egyébként szerintem ha nőként túl leszel az első komoly kapcsolatodon (nem szexeden), akkor te sem akarsz majd szűz fiúkkal kezdeni. Azt meg fölösleges logikázni, hogy a férfiaknak mindegy, mert ők még a legyet is röptében mert ez meg nincs így. Csak a tapasztalatlanokkal és a "realistákkal". A tapasztalatlanokat meg még a szűz lányok tetemes része is kizárja a számításból. :)
Egyébként túldramatizálni kár a dolgot, én sem tartanám előnyösnek, ha szűz a lány, viszont az sem mindegy, hogy milyen értékei vannak! Ha van stílusa, elég szemtelen és okos is (nem beképzelt), akkor nem dobnám csak mert szűz. :) Csak ne játssza meg magát, attól herótom van, főleg, mert méterekről érezni, ha egy lány megjátssza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!