Sok fiúnak csak a szája jár, vagy ez valóban így van?
en ugy hallotam egy fiu baratomtol meg regebben hogy neki az buszkeseg volt elvenni egy lany szuzesseget
....
Ezt a kérdést is gondolom te tetted fel :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4423..
Hát, mielőtt szexre kerülne a sor én azért tisztáznám a lánnyal, megkérdezném tőle szűz-e stb, meg alapból a szexuális szokásait hogy tudjam h viszonyuljak hozzá stb..
Egyébként meg, aki 20+ és kapcsolatot keres annak simán belefér az, hogy szűz vagy. Adott esetben még várnának is rád, de azért ne kelljen olyan sokat. Az számít még, hogy a pasi mennyire gondolja komolyan a dolgot. A lány meg pár év után ne gondolja azt hirtelen, hogy Ő még nem élte ki magát, vagy titokban tartja és megcsalja. De persze léteznek olyan nők akik életükbe csak 1 partnerrel szexeltek.. A nőkre rájön az "élhetnék" időszak 25éves koruk körül, főleg ha még csak 1 pasival volt együtt, persze nem általánosítok. Mindenki döntse el maga mit gondol.
23F
Ja, még annyit. Azóta sem változott a véleményem, valóban úgy gondolom, nem csak a szám jár, ahogy ott is leírtam a 2. hozzászólásban ;)
24F
Engem nem zavar, de nem tudom ez hogy működik nálatok, mert ha valakivel megismerkedek, akkor nagyon hamar kiderül hogy az-e vagy nem, meg a tömege is, na az nem tudom hogy, de én mindenkinek tudom, akivel randiztam életem során :D
Nekem egyszer volt szűz barátnőm, és 1 hét után lefeküdtünk, és tetszett, hogy én tanítgattam meg mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!