Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sok fiúnak csak a szája jár,...

Sok fiúnak csak a szája jár, vagy ez valóban így van?

Figyelt kérdés
A nem szűz, fiatalabb huszonéves korosztály mind azt írja, hogy ő nem kezdene szűz lánnyal, még ha komoly kapcsolatról is lenne szó. De miért nem? Mert nem akarnak tapasztalatlan lányt. Igen ám, de egy normálisabb lány, nyilván nem fogja kiteregetni addig a nuku szexuális életét, amíg konkrét szexre nem kerül sor. Persze van kivétel, de ettől tekintsünk el. Szóval, nyilván nem beszél róla, kerüli a témát. A fiú sem kérdezi meg, hátha gondolja, illetlenség. Viszont, ha egy ideig a lány még kelleti magát a fiúnak, (randizások stb) legjobbik esetben a fiú beleszeret a lányba, vonzódni kezd hozzá. Majd pár heti járás után, a lány már engedi a szexet, s az előtti pillanatban vallja be, hogy ő még szűz. Erre a pasik képesek lennének felállni, és azt mondani felizgatott állapotban, hogy "kösz, de nem"? Ez vicc, ugye? Vagy az ő szájukból hallva ezt hogy kell elképzelni, mert kíváncsi lennék rá.

2013. jún. 3. 18:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbnek csak a szája jár.
2013. jún. 3. 18:35
 2/18 anonim válasza:
100%

en ugy hallotam egy fiu baratomtol meg regebben hogy neki az buszkeseg volt elvenni egy lany szuzesseget

....

2013. jún. 3. 18:37
 3/18 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést is gondolom te tetted fel :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4423..

2013. jún. 3. 18:39
 4/18 anonim ***** válasza:
Csak a szájuk nagy, ne félj. Aki meg valóban így gondolja, az meg is érdemli, hogy legalább a huszadik legyen! :D :D
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Hát, mielőtt szexre kerülne a sor én azért tisztáznám a lánnyal, megkérdezném tőle szűz-e stb, meg alapból a szexuális szokásait hogy tudjam h viszonyuljak hozzá stb..

Egyébként meg, aki 20+ és kapcsolatot keres annak simán belefér az, hogy szűz vagy. Adott esetben még várnának is rád, de azért ne kelljen olyan sokat. Az számít még, hogy a pasi mennyire gondolja komolyan a dolgot. A lány meg pár év után ne gondolja azt hirtelen, hogy Ő még nem élte ki magát, vagy titokban tartja és megcsalja. De persze léteznek olyan nők akik életükbe csak 1 partnerrel szexeltek.. A nőkre rájön az "élhetnék" időszak 25éves koruk körül, főleg ha még csak 1 pasival volt együtt, persze nem általánosítok. Mindenki döntse el maga mit gondol.

23F

6/18 anonim ***** válasza:

Ja, még annyit. Azóta sem változott a véleményem, valóban úgy gondolom, nem csak a szám jár, ahogy ott is leírtam a 2. hozzászólásban ;)

24F

2013. jún. 3. 18:40
 7/18 anonim ***** válasza:
ez megint valami hülye női problémázás, nem érdekel senkit különösebben hogy szűz vagy még, kivéve ha fél évig húzni akarja az agyamat egy huszonéves hogy várjak még, az nem menne akármennyire megkedvelném
2013. jún. 3. 18:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem én tettem fel, de bevallom, ez a kérdés ihletett, és én is lány vagyok. Kicsit "felbosszantott"... jobban fogalmazva, elcsodálkoztam.
2013. jún. 3. 18:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Én szűz lánnyal kezdenék.Leszarom a tapasztalatot.
2013. jún. 3. 18:53
 10/18 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, de nem tudom ez hogy működik nálatok, mert ha valakivel megismerkedek, akkor nagyon hamar kiderül hogy az-e vagy nem, meg a tömege is, na az nem tudom hogy, de én mindenkinek tudom, akivel randiztam életem során :D

Nekem egyszer volt szűz barátnőm, és 1 hét után lefeküdtünk, és tetszett, hogy én tanítgattam meg mindenre.

2013. jún. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!