Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amelyik férfi 25-30 éves...

Amelyik férfi 25-30 éves koráig is tapasztalatlan szűz, már teljesen kifutott az idejéből?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem fogyott ki, de jó ha időben kb. 16-18 évesen elkezdi, és tapasztalatokat szerez..
2013. jún. 3. 12:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Tudtommal az átlag ember 60 éves koráig biztos él,így még van sok időd
2013. jún. 3. 12:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem, van aki értékel egy szűz srácot, mert talán aki nehezen talál társat, jobban ragaszkodik majd a kedveséhez :D
2013. jún. 3. 13:20
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
aki ennyire nem kell a nöknek az valoszinüleg nem is tud semmit adni a nöknek. TEhát nem is lesz vele jo. A hüség csak egy dolog a sok közül
2013. jún. 3. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Ki, mert a korban hozzáillő nők mind férjezettek/gyerekesek.
2013. jún. 12. 18:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen korú nők között is van sok egyedülálló, meg ott vannak az elváltak is.
2014. dec. 10. 14:06
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

Igen kifutottak, mondom én 27 és fél éves szűzként.

Nem lennék én már réges rég szűz ha legalább átlag magas lennék, de nem...

14 éves korom óta nem nöttem sehova.

168-170 cm magas vagyok és a nők többsége nagyobb nálam.

Akik egy magasak velem szinte a nézésükből látni hogy esélyem sincs náluk. Szinte megvetéssel néznek rám.

Akik alacsonyabbak nálam azok is minimum 180 -as palikkal vannak. Csak meg kel lnézni az utcákon kik sétálgatnak.

16 évesen el is veszítettem volna de a csaj akkora volt mint én. magassarkuba nagyobb volt. Gondoltam magamba eséyltelen vagyok nála mert nagyon alacsony vagyok nem ez az átlag férfi magasság. Eszméletlen depresszióba borultam. Apámat hibáztato mamiért megcsinált. Ő is alacsony azért lettem én is. Így értelmetlen élni. Minek szenvedjek ??? ezért ?

Szép lassan teljesen leépültem ez miatt, ne mnöttem semmit. Már a nőkkel se szívesen beszélek, teljesen elment az életkedvem, aszociális lettem, emberkerülő. stb...Magamnak való lettem.

Most 27 és fél évesen az utcán menve nézem ahoyg párok sétálgatnak kézen fogva és elgondolkodok hogy nekem miért nem lett iylen boldog életem ? Miért lettem alacsony ? miért kellett megszületnem ?

Hát már nem is tudom mit irjak, fáj a lelkem már.

2014. dec. 10. 19:58
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

7#

Te akkora szánalom vagy mint a Parlament...

Nem a magaságod miatt lettél ebben a sz. rodban.

Érdekes, ha apád is ilyen kicsi akkor nem fura hogy lett felesége es gyereke?

Szedmár össze magad!

Van időd még, ne sajnáltasd magad hanem emeld fel a seg..ed és javits magadon!

2014. dec. 10. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
nem és nem majd 40 évesen mondható de különben sem mondható csak nem szabad feladni.
2014. dec. 25. 15:17
 10/15 poiu ***** válasza:
170 cm az átlagmagasság Mo-on.
2014. dec. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!