Az élet rövid, akkor miért sír itt sok szűz 20 feletti férfi?
Figyelt kérdés
Mondjuk 20 felett már jogos az, hogy érzi, valami nincs rendben, hogy egy lúzer amiért nem jutott puncihoz életében. De azzal, hogy ilyen kérdéseket tesznek fel, már pazarolják az idejüket, energiájukat amit ismerkedésbe is fektethetnének.2013. máj. 19. 10:19
1/10 anonim válasza:
Van aki itt is ismerkedni szeretne.
2/10 anonim válasza:
Hát nekem volt szerencsém pont 20-as éveim előtt szűztelenednem, de már eléggé szarul éreztem magam. Szóval azért volt ez nálam, mivel nem (vagyok) voltam közvetlen ember és nehezen ismerkedem bármilyen neművel.
3/10 anonim válasza:
Franc se tudja.Múltkor én is feltettem egy kérdést.Igaz,hogy én könyvelővel akartam ismerkedni,hogy esetleg egy dugásért cserébe,megcsinálja az adóbevallásom.:D
Na jó ez vicc volt.
Én se dugtam még,de az nem azt jelenti,hogy lúzer vagyok.Nem jött össze kapcsolat,ennyi.Dugni dughattam volna,de egyik lánynak sem volt szimpatikus a személyisége.Nekem pedig egy lány nem csak szexre kell,mert nekem az kevés.
4/10 anonim válasza:
haver szokd meg az életük egy nyeretlen kaparós sorsjegy
5/10 anonim válasza:
Na én pont ezért járok k*rvákhoz. 25/f
6/10 anonim válasza:
Mert itt várnak igazolást arra, miért NE ismerkedjenek továbbra sem.
7/10 anonim válasza:
Nekem minden rendben az életemben szüzen is, van jó munkám amit szeretek, sok ismerősöm, pár igaz barátom. Évente 2x2hetet nyaralok luxus körülmények között külföldön. Mivel ezt és ennek a töredékét sok nem szűz nem tudja felmutatni, így engem kicsit se érdekel hogy nem volt még nő az életemben.
8/10 anonim válasza:
Akkor én már öreg motoros vagyok itt mert 30 éves vagyok és szűz nem voltam még nővel soha nem volt semmlyen sexuális vagy oylan kontaktus ami sexre utal még csók se semmi.
9/10 anonim válasza:
És azért tesznek fel ilyen kérdéseket a mgam fajták mert már nincs veszteni valójuk és hátha itt valami reménymorzsára találnak.Én legalábbis már így gondolkodok, amúgy nem lűzerság kérdése csak nem úgy alakúl ahogy azt én szeretném nagyon nem.
10/10 anonim válasza:
16:37
Beszélj a saját nevedben. ÉN is azt tettem. Igen is számomra sokat ér a nyaralás nő meg mindenféle ismerős nélkül is. Úgy az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!