Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek menőségből érdemes...

Szerintetek menőségből érdemes elveszíteni a szűzességet és elkezdeni cigizni? 14/L

Figyelt kérdés
Szóval már nagyon elegem van,hogy 7 éve járok általánosba,és egy barátom sincs.Mindig megaláztak,kigúnyoltak,sosem tartoztam a menők közé és szeretném,hogy ez megváltozzon.A mi sulinkba az a menő aki cigizik meg stb.(mert minden menő cigizik,ugy vettem észre)Szerintetek ha ezek meglesznek bevesznek a menők közé?

2013. máj. 30. 14:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartozom az osztály menői közé. Általánosban úgymond "menő voltam", azaz szinte mindenkivel jóban voltam, de ennek az volt az oka, hogy mindenkivel tudtam beszélgetni, sokaknak adtam tanácsot, nyílt voltam.

A mostani osztályomban egy "senki" vagyok, de nem érdekel egyáltalán. Van egy baráti társaságom, akiket imádok, van egy párom akit szintén, úgyhogy nem érzem szükségét, hogy az osztály menői közé tartozzak.

Semmiképp se csinálj hülyeséget! Aki az alapján választ barátokat, hogy cigiznek/szexelnek, azok egyrészt kamubarátok, másrészt teljesen hülyék.

Egy életre megbánnád, ha rászoknál a cigire, és évek múltán se bírnád esetleg letenni, vagy ha életed első szexuális élménye örökre egy fájó emlék lenne. Főleg, hogy ezeken nem múlik semmi. Én például cigizek, mégsincs ez által több barátom.

17/L

2013. jún. 4. 12:59
 32/39 anonim ***** válasza:
Édes kislány :) Ilyen eszedbe ne jusson. Ha eddig gunyolodtak veled, ezután is fognak még akkor is ha egy szibásbol elszivsz egy egész szálat. Attol hogy cigit tartasz a kezedbe és a tüdödet károsírod menő nem leszel. A szüzességedre meg nagyon ügyelj. Ez olyan amit csak egyszer veszithetsz el. :) Fel a fejjel kis angyal :P "Minden vihar után van szivárvány"
2013. okt. 11. 16:20
 33/39 A kérdező kommentje:
Nem vesztettem el,és nem kezdtem el cigizni azért,mert nem vagyok olyan a cigit próbáltam,de egyszerűen nem tudok rászokni,most már nem is akarok.Ezt a 2 hónapot már kibírom.Pontosan ezért is akartam rászokni meg ilyenek,mert lekislányoznak.Egy 14 éves tudtommal nem kislány és már 15/L :)
2014. ápr. 9. 17:34
 34/39 anonim válasza:
nem olvastam el a kommenteket, de inkább tanulj, és 10-15 év múlva Te leszel a főnökük... ez a nem mind1
2014. ápr. 9. 19:50
 35/39 anonim ***** válasza:
menőségből aláugrottam a vonat alá (am nem) és most itt fekszek darabokban, de nem baj, mert a haveroknak tetszett. a te szitud ugyanilyen...
2015. jan. 2. 16:50
 36/39 anonim ***** válasza:
Figyelj, az ilyen nagy menők többnyire alacsony érzelmi intelligenciájú, bunkók. Lehet bevesznek, ha cigizel és összefekszel fűvel-fával, de nagyon valószínűnek tartom, hogy csak azért, hogy alkalom adtán megalázzanak. Kell ez neked? Lefekszel valakivel, akihez nem köt mély érzelem, kiégsz. Neki állsz dohányozni: büdös leszel, sárga lesz a bőröd, rossz a leheleted. Adsz magadnak egy plusz löketet a rákra! Nagy valószínű, hogy összetörne csak a szíved.
2015. jan. 2. 17:44
 37/39 Arlene0721 válasza:
76%
Én 16 éves vagyok és szégyenszemre dohányzom, de a szüzességem megvan. Szerintem se a cigi, se a szüzesség elvesztése nem tesz menővé. Nekem a dohányzástól nincsen se több, se kevesebb barátom, csak egy rossz tüdőm, kevés pénzem. Szóval ha teheted, ne szokj rá, mert a gyenge lelkületűek nem igazán tudnak leszokni róla, és a kérdésedből ítélve, eléggé gyengének tűnsz, ha ilyenekre képes lennél azért, hogy te legyél a menő.
2015. jan. 2. 21:37
 38/39 anonim válasza:
attól még hogy nem tartanak menőnek attól lehetsz az
2015. jan. 25. 18:29
 39/39 anonim válasza:

Hú b+, pont most írtam ki egy kérdést, hogy miért menő ennyi idősen elveszíteni...

Remélem, szép jövőd lesz

2019. ápr. 22. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!