Szerintetek menőségből érdemes elveszíteni a szűzességet és elkezdeni cigizni? 14/L
Én sem tartozom az osztály menői közé. Általánosban úgymond "menő voltam", azaz szinte mindenkivel jóban voltam, de ennek az volt az oka, hogy mindenkivel tudtam beszélgetni, sokaknak adtam tanácsot, nyílt voltam.
A mostani osztályomban egy "senki" vagyok, de nem érdekel egyáltalán. Van egy baráti társaságom, akiket imádok, van egy párom akit szintén, úgyhogy nem érzem szükségét, hogy az osztály menői közé tartozzak.
Semmiképp se csinálj hülyeséget! Aki az alapján választ barátokat, hogy cigiznek/szexelnek, azok egyrészt kamubarátok, másrészt teljesen hülyék.
Egy életre megbánnád, ha rászoknál a cigire, és évek múltán se bírnád esetleg letenni, vagy ha életed első szexuális élménye örökre egy fájó emlék lenne. Főleg, hogy ezeken nem múlik semmi. Én például cigizek, mégsincs ez által több barátom.
17/L
Hú b+, pont most írtam ki egy kérdést, hogy miért menő ennyi idősen elveszíteni...
Remélem, szép jövőd lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!