Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek menőségből érdemes...

Szerintetek menőségből érdemes elveszíteni a szűzességet és elkezdeni cigizni? 14/L

Figyelt kérdés
Szóval már nagyon elegem van,hogy 7 éve járok általánosba,és egy barátom sincs.Mindig megaláztak,kigúnyoltak,sosem tartoztam a menők közé és szeretném,hogy ez megváltozzon.A mi sulinkba az a menő aki cigizik meg stb.(mert minden menő cigizik,ugy vettem észre)Szerintetek ha ezek meglesznek bevesznek a menők közé?

2013. máj. 30. 14:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Ezek nem menők, hanem hülyék ÉS bunkók. Ne akarj megváltozni, legalábbis ilyenné semmiképpen.
2013. máj. 30. 14:59
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Én dohányzom, de egyáltalán nem menő dolog. Így alakult, szenvedek is vele, mert tisztában vagyok vele, hogy nem jó dolog. Nem attól leszel menő, ha cigizel és elveszted a szüzességed. Miért akarsz menő lenni minden áron? Én soha nem tartoztam azok közé, akiket az egész suli ismer, de imádtam a kis haveri körömet. Ne ezekkel akarj kitűnni.
2013. máj. 30. 15:00
 13/39 anonim ***** válasza:
Legyen már egy kis eszed!
2013. máj. 30. 15:05
 14/39 anonim ***** válasza:

Menőségből cigizni? Baromság!

És szexelni is akkor kezdj ha már van szerelmed, ha nagyon kívánod és mindenképpen védekezzetek!

2013. máj. 30. 16:24
 15/39 anonim válasza:
Szerintem azert mert azert ne cigizz mert meno...szerintem gaz es egyre gazabb lesz...a kicsik azt hiszik h emiatt jobbak lesznek es "menobbek" de ez is azt tanusitja h milyen gyerekesek...eros szemelyisegnek kell lenned ne bantsanak hangosnak kell lenned es jar sokat edzeni h mire 16 leszel mindenki meg akarjo majd d*gni ...de te nehogy megadd magad mert egy eletre banni fogod h azert fekudtel le valakivel mert az meno...cs akkor fekudj le valakivel eletedben eloszor ha szereted es o is szeret...akkor majd tedd meg ...ja es oltozzkodes nagyon fontos ha jon a gimi uj kezdet es ugy lezed ahogy akarod cs magabiztosnak kell lenned es csinosnak....ha.meno akarsz lenni.ennek mindnek meg kell.lennie am egy vmi meg hozza tartpzik a mrno csajok altalaban ku**vak...de szerintem ha eleg eros vagy es nem hagyod magad akkpr nem fognak egy ido utan piszkalni cs ne legyel birka mert igazabol az a gaz....neglatod
2013. máj. 30. 16:26
 16/39 anonim ***** válasza:
nekem is vannak barátaim haverjaim, bírom őket, nem voltam sose menő csávesz, mondjuk a csajok se nagyon ömlenek... de akad. Nem is leszek sose az, ez van, de imádom az életet :D Cigi meg csak megölne meg drága, büdös undorító köhögök tőle, és hátráltat a testépítésben is, és ettől nem leszel népszerű mert bagózol ehhez személyiség kell, nem vmi retkes bagó
2013. máj. 30. 17:48
 17/39 anonim ***** válasza:
Attól,mert szexelsz és cigizel,csak egy szánalmas,buta csitri leszel semmi több.
2013. máj. 30. 18:58
 18/39 anonim ***** válasza:
már hogy lenne menő? ez inkább full gáz lenne. amúgy ki szerint menő ez? biztos valami szellemi fogyatékos értékrendje szerint. ne add fel önmagad azért, hogy "menő" lehess, őrizd meg az egyéniséged inkább, akkor leszel "menő"
2013. máj. 30. 19:53
 19/39 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók tökéletesen leírták, hallgass rájuk.
2013. máj. 31. 03:00
 20/39 anonim válasza:

Ne foglalkozz velük,látványosan ne foglalkozz velük,és nem fogod őket érdekelni.Ha normálisan elkezd beszélni,beszélgess vele/velük,de ha beszól egyszerűen vedd úgy mintha ott se lenne.Nagyon idegesíteni fogja,hogy nem húzhat fel.Ha mondja,hogy mi van megnémultál vagy hasonló,azt is ugyan így kezeld vagy csak sétálj el.2-3hónap és rád se fog nézni.Tapasztalat,volt 1 csaj 8 osztályban,aki mindig beszólt meghasonlóak,nagyon felbaszta az agyát ha nem vettem észre,már vártam,mikor fog megint szólni.

Suliba megtanulni jársz,nem?Keress máshol haverokat,olyanokat akik nem visznek rosszba.Szünetben meg elő a fülhallgatót és hallgass zenét vagy valami hasonlót csinálj. :D

2013. jún. 1. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!