Érdemes hamarabb elveszíteni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és megismerkedtem egy fiúval.
már több mint 5 hónapja beszélünk fb de még hosszabb ideig személyesen nem beszéltünk.
egy buliban fogunk majd találkozni és ha tetszik, akkor kb 2-3 hónap után megérne lefeküdni vele?
vagy ez még túl korai?
2012. dec. 1. 22:28
1/6 anonim válasza:
Az érzéseid, a felkészültséged, esetleges felelősségteljes hozzáállásod számít, nem az, hogy 14 vagy 19 éves vagy...
2/6 anonim válasza:
Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor hiába mondunk itt bármit... :/
!!!!Legyen nálatok gumi!!!!
Amúgy várj vele! Még nagyon-nagyon korai ilyeneken gondolkodnod! :)
20f
4/6 anonim válasza:
Ezt olvasd el! Egyébként a saját véleményem az, hogy ha egy lány ilyen fiatalon odaadja magát a fiúnak, akkor az a lány semmi tiszteletet nem érdemel!!! Ja, fiú vagyok.
5/6 anonim válasza:
Utolsó, gondolom, te is szexelsz... Akkor rajtad mit tiszteljünk?
6/6 anonim válasza:
14 évesen még ne a farkakon járjon az eszed maradj a szájra puszinál max csóknál majd 3-4 év múlva ha lesz egy normális barátod akkor gondolkodj a szexen,még személyesen nem is találkoztatok de már azon gondolkodsz mikor feküdhetsz le vele,neked se sok eszed és önbecsülésed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!