Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek menőségből érdemes...

Szerintetek menőségből érdemes elveszíteni a szűzességet és elkezdeni cigizni? 14/L

Figyelt kérdés
Szóval már nagyon elegem van,hogy 7 éve járok általánosba,és egy barátom sincs.Mindig megaláztak,kigúnyoltak,sosem tartoztam a menők közé és szeretném,hogy ez megváltozzon.A mi sulinkba az a menő aki cigizik meg stb.(mert minden menő cigizik,ugy vettem észre)Szerintetek ha ezek meglesznek bevesznek a menők közé?

2013. máj. 30. 14:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Menőségből a vonatsínre is érdemes ráfeküdni.
2013. jún. 3. 19:47
 22/39 anonim ***** válasza:
A cigizés soha nem volt menő, vagyis én soha nem tartottam annak, sajnos én is dohányzok, de nem menőségből,hanem mert jól esik. Fiatalon szexelni sem menő, ezek nem menő dolgok, valami nagyszabású dolgot elérni az életben, arra inkább mondanám,hogy menő.
2013. jún. 3. 19:51
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj be a "menők" közé, inkább tanulj, hogy majd ha felnősz, akkor legyen egy jól fizető állásod, amíg majd a mostani laza osztálytársaid majd egy gyárban fogják húzni az igát minimál bérért. Menő lesz majd nekik,a mikor a kevés fizetésük 3/4-e kb. elmegy csekkekre :)
2013. jún. 3. 19:56
 24/39 anonim ***** válasza:

Nálunk is így van valahogy, hogy az a menő, aki 14-15 évesen már láncdohányos meg minden hétvégén beb.szva megy haza, de én valahogy úgy vagyok vele, inkább legyen kevés barátom, akik legalább önmagamért kedvelnek, minthogy legyek jóba az egész osztállyal, de csak azért, mert megyek utánuk, mint valami kretén birka. Hál' istennek mi már 8.-osok vagyunk, szóval kb. 2 hetet kell köztük eltöltenem, de neked sok szerencsét még a következő 1 évhez és előre sok sikert a felvételihez, majd jövőre! :P

15l

2013. jún. 3. 20:03
 25/39 anonim ***** válasza:
Nem érdemes de tudom,hogy hiába írjuk ezt le neked százezren akkor is fogod csinálni.
2013. jún. 3. 20:03
 26/39 anonim ***** válasza:

Szegény 24-es örülsz,hogy mindjárt vége pedig te még nem tudod mi vár rád jövőre.

A középsuliban még sokkal nagyobb állatok is lesznek,majd meglátod.

2013. jún. 3. 20:05
 27/39 anonim ***** válasza:

ne hallgass a sok prűd begyöpösödött hugyagyúra! B@szasd neki! Nemhiába létezik ez a jelmondat: Sex, Drugs & Rock N Roll!!!

ahahaha

NEM

-am válaszadók...nem gondoljátok, h egy gyereknek mindig az ellenkezőjét fogja csinálni, mint amit mondanak neki?

szal itt a helyes válasz az lett volna, hogy Igen, ez a világ rendje, csináljad nyugodtan!

2013. jún. 3. 20:09
 28/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.Nagyon sokat segítettetek!Átgondoltam az egészet és arra jutottam,hogy nem fogom elveszíteni a szüzességem és nem fogok elkezdeni cigizni csak azért,hogy menő legyek,és roncsoljam az egészségemet.Majd megnézem őket 10 év múlva,hogy mire vitték az életben,akkor már nem ők lesznek a menők,hanem én.

Ők:épp hogy megélnek és a kis pénzük nagy részét bagóra költik,Lányok nagy része meg r.banc

Én:stewardessként fogok dolgozni,és az remek állás szerintem,mert tanulok rendesen,rengeteget.Köszönöm!:)

2013. jún. 3. 20:13
 29/39 A kérdező kommentje:
Utolsó inkább megvárom a nagy ŐT.ROCK N ROLL jöhet,de a drog semmiképp.
2013. jún. 3. 20:16
 30/39 anonim ***** válasza:

Ha a szüzesség elvesztése és a cigizés elkezdése menő, akkor én inkább lúzer arc voltam/vagyok.

Általánosban engem is állandóan piszkáltak, amiért nem dohányoztam, de egy idő után lekoptak. Látták, hogy nem tudnak hatni rám szemétkedéssel...

Ha egy csoport vagy társaság nem fogad be, nem kell erőszakosan nyomulni. Legyen önbizalmad, szard le őket, legyél király és előbb utóbb ők akarnak majd veled barátkozni. Bár lehet nem jársz jól velük. Nem érdemes megváltozni ilyen irányba, így olyan mint ha hagynád őket nyerni.;) Kitartás.

2013. jún. 3. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!