Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, miért kell folyton...

Lányok, miért kell folyton ítélkeznetek a másik fölött, ha az nem a Ti értékrendetek szerint éli a nemi életét/veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

Nézegetem itt az oldalon az írásokat és el vagyok képedve... Mindenkinek meg van a véleménynyilvánításhoz való joga, mindenki más és más, ez csak természetes. De egyeseknek komolyan mondom, totál frusztrált a hozzáállása a szex és szüzesség témához. Miért kell beskatulyázni másokat? Az, aki fiatalon elveszíti a szüzességét és már fiatalon vagy éppen "túl" rendszeresen él nemi életet, rögtön k*rva. Az pedig, aki későn kezdi a nemi életet, rögtön fura és gáz. Vagy ez utóbbinál éppen fordítva, mindenki elkezdi hangoztatni, hogy ez a normális és aki nem így csinálja az rögtön ribanc.

Emberek! Ti miért nem tudjátok felfogni, hogy mindenki más és más? Hogy nem feltétlenül a Ti értékrendetek a "normális"?! Attól még, hogy valaki élvezi a szexet és sűrűbben váltogatja a partnereit, mint mondjuk Ti, még nem lesz k*rva, egyszerűen csak szereti nagy kanállal habzsolni az élvezeteket! És attól még, hogy valaki húsz éves kora felett még szűz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs vele valami rendben, könnyen lehet, hogy csak arra vár, hogy egy olyan partnerre találjon, aki TÉNYLEG megbecsüli őt! Vagy a másik verziója ennek: nem kell szentté avatni valakit, csak mert vár...

Miért kell mindig ítélkezni a másik felett, ha az nem úgy éli a nemi életét, ahogy Ti? Kérdésem főleg lányoknak szól.

28/L

2013. máj. 21. 21:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem most zárd le a témát, mindenkinek lehet véleménye, neked is van, ha meg valakit valami idegesít, azt kimondja, néha. oszt cső.
2013. máj. 22. 16:31
 22/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, Ámen.
2013. máj. 22. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!