Miért vagyok biztos abban, hogy a másik nemmel való tapasztalatlanságom tönkre tette az életemet, és csinálhatok bármit, társ nélkül maradok életem végéig?
Akkor kifejtem.
25 éves múltam, és nem értek a nőkhöz. Nem is törekedtem komolyan arra sose, hogy kialakuljon bármi is, ezért lenéznek. Sose csókolóztam. Annyira későn döbbentem rá, hogy nem így kellett volna történnie, hogy már nem is fog változni a helyzet.
Nehéz a férfi sors. Én is így érzek. Minden lány próbál vígasztalni, hogy nem is vagyok olyan ronda, de közben egy sem járna velem. Szóval hazudnak.
Figyelj, ha lesz pénzünk,a kkor legalább prostizhatunk, csak így lehet jó nővel szexben részük.
Nem értettél a nőkhöz...
Senki nem úgy születik és kezdi, hogy ért a nők nyelvén.
Ehhez tapasztalat kell, amihez idő kell sok idő.
És túl kell esned pár elutasításon, és pozitívumokon is.
Csak te annyira féltél attól h senkinek sem lennél jó és bármit is mondanál nem lenne jó h inkábbb lemondtál erről
Nem késő elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!