Ha lesz tarsa megnyugszik?
Figyelt kérdés
van egy amstaff szuperhiperaktiv szuka kolyok kutyam.azon gondolkodtam hogy ha szerzek melle egy kan idosebb kutyat akivel jatszhat viszont dominal felette segitene e rajta.ot persze kutyamenhelyrol hoznam.most amig kolyok.szerintetek hogy hangzik?2012. márc. 19. 21:24
1/3 anonim válasza:
Rosszul. Neked kell vele foglalkozni, nevelni és lefárasztani. Két kutya dupla gond, nem ám majd ők elvannak egymással neked meg nincs semmi dolgod.
2/3 anonim válasza:
2 éves koráig mindenképpen sokat fog rosszalkodni.Szerintem attól függ a másik kutya,hogy sokat van -e egyedül a kölyök.Ővele épp eleget kell foglalkozni,lesz a másikra is időd?Nekem 2 kutyám van,sajnos így nincs annyi időm rájuk.
3/3 anonim válasza:
Mennyit mozgatod? Amugy ez akkora baromság, hogy majd a két kutya lefárasztja egymást. Nem, hanem ezentúl ketten fognak unatkozni. A megoldás, hogy sok séta, tanítás, intenzív mozgatás. És az, aki egy kutyát nem tud rendesen lefárasztani, hogy akarna kettőt?! Hol itt a logika?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!