Miért vagyok biztos abban, hogy a másik nemmel való tapasztalatlanságom tönkre tette az életemet, és csinálhatok bármit, társ nélkül maradok életem végéig?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 20:15
11/13 anonim válasza:
10-es vagyok,a 8-as azt mondja,senki nem úgy születik,hogy ért a nők nyelvén...ez nem biztos hogy így van,lehet tehetség kell a csajozáshoz egyébként.És azoknak,akik izmosabbak,jobban néznek ki,több esélyük van,ez a tendencia,ez evidens.Van akinek semmit nem kell tennie,nem mégis minden összejön neki a csajokkal.És nekik még a tapasztalat,a tudás is az ölükbe hullik...
12/13 Kleo25 válasza:
Szerintem a magbiztosság is fontos nem fontos hogy de menő vagyok kinézete legyen valakinek ha látom rajta hogy igenis van önbizalma, akkor igen, Gondoltam hogy nem az a ápolatlan kocka vagy de ha WOW-ozol is mellette akkor azt hanyagolnod kell majd, ha véletlen lesz majd barátnőd
13/13 LeftBehind válasza:
Őszintén hiszem,hogy ez a dolog vagy a génekben van,vagy pedig nevelés kérdése.A legtöbb haverom már 14-15 éves korában szedte fel a jobbnál-jobb nőket(közben meg igazi alkoholista parasztok) nekem meg 18 év után még mindig a bal kezem a barátnőm.És igen próbálkoztam már SOK csajnál és mindegyik úgy nézett rám,mint egy marslakóra,aki valami hülye nyelven magyaráz nekik.Őszintén sajnálom,hogy a szüleim nem hanyagoltak el...lehettem volna én is ilyen nemtörődöm hülyegyerek,akinek még ahhoz sincs elég esze,hogy bármit komolyan vegyen.Talán úgy lenne esélyem barátnőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!