Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, miért kell folyton...

Lányok, miért kell folyton ítélkeznetek a másik fölött, ha az nem a Ti értékrendetek szerint éli a nemi életét/veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

Nézegetem itt az oldalon az írásokat és el vagyok képedve... Mindenkinek meg van a véleménynyilvánításhoz való joga, mindenki más és más, ez csak természetes. De egyeseknek komolyan mondom, totál frusztrált a hozzáállása a szex és szüzesség témához. Miért kell beskatulyázni másokat? Az, aki fiatalon elveszíti a szüzességét és már fiatalon vagy éppen "túl" rendszeresen él nemi életet, rögtön k*rva. Az pedig, aki későn kezdi a nemi életet, rögtön fura és gáz. Vagy ez utóbbinál éppen fordítva, mindenki elkezdi hangoztatni, hogy ez a normális és aki nem így csinálja az rögtön ribanc.

Emberek! Ti miért nem tudjátok felfogni, hogy mindenki más és más? Hogy nem feltétlenül a Ti értékrendetek a "normális"?! Attól még, hogy valaki élvezi a szexet és sűrűbben váltogatja a partnereit, mint mondjuk Ti, még nem lesz k*rva, egyszerűen csak szereti nagy kanállal habzsolni az élvezeteket! És attól még, hogy valaki húsz éves kora felett még szűz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs vele valami rendben, könnyen lehet, hogy csak arra vár, hogy egy olyan partnerre találjon, aki TÉNYLEG megbecsüli őt! Vagy a másik verziója ennek: nem kell szentté avatni valakit, csak mert vár...

Miért kell mindig ítélkezni a másik felett, ha az nem úgy éli a nemi életét, ahogy Ti? Kérdésem főleg lányoknak szól.

28/L

2013. máj. 21. 21:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor most megmagyarázzuk: azért ítélkeznek a másik fölött, mert besavanyodottak, és irigyek rád, hiszen ők ezt nem tehetik meg, csak te. Ez agressziót vált ki belőlük. Most, hogy megmagyaráztuk, már nyugodtabban alszol el? :) Ideges, indulatos ember szavait ne akard megmagyarázni. 28 évesen lehetne ennyi bölcsességed. Amit józanul mond az ember, azt meg is tudja magyarázni. Amit mérgesen, azt nem is akarja, csak bebizonyítani. Hiába is kérdezed, hogy miért mérges rád valaki. Ezt jobb, ha ráhagyod. Erre a kérdésre nem hiszem, hogy kielégítő választ kaphatsz. Persze biztos páran kifejtik majd a véleményüket, de mit számít ez? Persze, mivel a hangulat, indíttatás, emóció alapján értékeled mások véleményét, és nem azok igazságtartalma alapján, könnyen abba a hibába esel, hogy ha valaki itt most szépen kedvesen leírja, hogy miért vagy te rongy ember, akkor el is hiszed, hogy az vagy. Egy hajszálnyira lennél attól, hogy igazi nőies kisugárzásod legyen. Csak egy csipetnyi bölcsesség hiányozna még hozzá.
2013. máj. 21. 23:33
 12/22 A kérdező kommentje:

Hát én ezt komolyan nem értem... :-)

Kedves The Other!

Nem, nem az én képem lenne ott... Igaz, prűd sem vagyok, de most éppen nem rólam van szó... Sőt, igyekeznék elkerülni, hogy ez az egész "beszélgetés" bárkinek is a nemi életéről szóljon, pusztán csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért is ítélkeznek az emberek. Ennyi...

Lassan bánom, hogy megkérdeztem, mert itt a válaszolók nagy többsége maga is csak kötekedni akar...

Kedves 11-es válaszoló!

Kérlek ne gúnyolódj! Engem igenis zavar, ahogy a többi ember az embertársaihoz hozzááll. Éppen azért, mert már bőven két életre is eleget tapasztaltam a világból és legyek bármennyire is cinikus mostanra, néha sikerül kiakadnom mások rosszindulatán, ezért is tettem fel a kérdést... Nem tudom honnan szedted, hogy rám, bárki is mérges... Nem amiatt kérdeztem, mert személyesen érintett voltam bármilyen "elítélésben". Gőzöm sincs miért jössz elő másodszorra a nőies magabiztossággal és kisugárzással. :-) Fogalmam sincs hogy jön ez most ide. Nő vagyok, ez világos, de egy inkább sportos nő. Nem vágyom "igazi nőies kisugárzásra"... Jézusom... Hadd legyek már úgy jó magamnak, amilyen vagyok! :-)

2013. máj. 21. 23:59
 13/22 The Other ***** válasza:

Látod Kérdező, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók...

... A disznókat pedig az emberek, akikben tovább él a disznó karmája, emiatt itt a GYK-n elkezdenek disznóul viselkedni.

Íme, egy logikus magyarázat :D

De szerintem azért ítélkeznek itt, mert így szokták levezetni a gőzt. Nincs is jobb, mint névtelenül elküldeni valakit a jó édesanyjába, de előtte lek.rvázni :) Valahogy helyreáll a belső egyensúly.

Na lépek is, mert úgyis a csajok véleményére vagy kíváncsi.

2013. máj. 22. 00:09
 14/22 A kérdező kommentje:

Kedves The Other!

Köszönöm a válaszod! :-) S lőn világosság! :-)

Belegondolva: nálad az igazság...

2013. máj. 22. 00:14
 15/22 anonim ***** válasza:

28 évesen biztosan valami nem stimmel,hogy ez a legnagyobb problémád, a saját lelkedet akarod megnyugtatni,csak nem egy fél falu meg volt már?

Tudod aki nem teríti ki az életét annak nem szólnak be,most jönnek itt gyerekek 13-16 évesek,már ne is haragudj 99,9%uk még 16 évesen is éretlen a szexuális élethez,most kiírja a kérdést biztassam,hogy dugjál csak,miközben szerintem szégyen,és szánalom,hogy a tojáshéj ott a fenekén,aztán már szexel.

Az meg,hogy hány pasija volt,ha valakinek fontos az önbecsülése nem fog 20-30 emberrel,sőt szerintem még a 8-10 is nagyon sok,lefeküdni,normális esetben azzal fekszel le akit szeretsz,persze vannak olyan lányok akik pl pénzért már szívesen csinálják de hát ez a hivatásuk.Ha meg te olyan fajta vagy aki a legyet is is röptiben akkor meg tartsd meg magadnak és ne legyél felháborodva,hogy más nem díjazza a könnyűvérűségedet.

Elég nagy baj,ha valakinek csak az az élvezet ha sűrűn váltogatja a partnereket,és minél több emberrel lefekszik.

Nekem ne mond,hogy az a normális értékrend,hogy végig próbálom a fél várost,meg már 15 évesen óvszerre költöm a zsebpénzem,mert milyen nagy lány vagyok.

Tudod az a baj,hogy 28 éves vagy és a kérdés alapján 15-16 éves tinilányként gondolkodsz.

A szexuális élet mindenki magánügye ha megtartod magadnak akkor nem tud róla senki,de ha kiteregeted,meg itt kérdezgetsz,mint hogy sokan akkor már bárki beleszólhat.

Ha valaki elégedett az életével nem ide jön kérdezgetni,na vajon jól csináltam,hogy 13 évesen már szexuális életet élek,na vajon nem baj,hogy 16 éves létemre már 8 fiúval hemperegtem?

Ha biztosak lennének magukba és igazán tudnák mit akarnak nem kérdeznék meg.

nem támogatom azt,hogy éretlen gyerekek szexeljenek, a barátnőm 14 évesen veszítette el a szüzességét,10 éve van együtt a párjával,sosem bizonygatta mennyire jól csinálta,sosem kérdezte,vajon lehet-e vagy nem,egyszerűen megtörtént,nem is volt téma a dolog,ebből is látszik,Ő tudta mit csinál,tudta magánügye,és nem idegeneket kell megkérdezni róla,biztos volt magában,nem is volt köztünk vita ezzel kapcsolatban sosem,mert elfogadtuk egymás hozzáállását,gondolkodásmódját.De ne is haragudj aki ide irkálnak általában azért jönnek,mert tudják,hogy nem kellett volna,tudják ostobaságot csinálnak,illetve azért kérdezik lehet-e mert még képtelenek eldönteni.Mellesleg nem hiszem,hogy probléma ha valaki 19-20 vagy efelett is szűz.

2013. máj. 22. 08:59
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Te aztán nem vagy semmi. Úgy kötekedsz, mint akinek ez a hivatása. Mondod a magadét és neked kell igazadnak lennie, mert úgy látszik Te itt mindenkinél okosabb vagy. Egyetlen kérdésből simán megítélsz engem is. Szánalmas vagy, már bocsánat. Ettől függetlenül vagy igazságod. Csak éppen az értelmi felfogásoddal lehet gond. Ha nem lenne, akkor leesett volna, hogy azzal kapcsolatban, amivel érvelsz, nagyjából egyetértek, ahogyan már írtam is. De hát látom lételemed, hogy tiéd legyen az utolsó szó és még, még, még egyszer elmondhasd ugyanazt. Sebaj, legyen meg a véleményed rólam is, ahogy mindenki másról -gondolom- azonnal. Én most abba hagyom ezt a csevejt, mert fárasztasz. Utoljára még leírom: Csak egy nyamvadt kérdést tettem fel, hogy miért is kell azonnal ítélkezni mások nemi élete felett? Én csak megkérdeztem, ennyi, mert nem tetszik egyes emberek hozzáállása a témához, de nem kell pánikba esni, nem fogom hurokba hajtani a fejem, ha rajtam kívül csak egy-két embert zavar mások kegyetlenkedő hülyesége... Szép napot! :-)

2013. máj. 22. 11:55
 17/22 Indomitus válasza:
Nem tudom hogy ez az öregasszony aki itt oltogatja a kérdezőt miért hiszi hogy néppszichológusra van itt szükség? :D Pont az ilyen károgó basz*tlan vénasszonyok folyamatos picsogás és rinyálása miatt írták ide ezt a kérdést szerintem. Vagy hogy pont ezeket hergeljék. Ez a "rossz a lelkiismereted" pl valami hatalmas :D Szerintem magának (mert feltételezem hogy 60-70 közötti vénasszony) rossz a lelkiismerete mert nem mosdott meg soha annyira hogy bármelyik részeg a megpiszkálja valami bottal :D Tudom hogy a lányok válasza érdekli a kérdezőt de azé én is válaszolok: a lányoknak csak nagyon kevés része érzi magát sikeresnek a pasizásban mert egy részük túl prűd ahhoz hogy kielégítse a számára tökéletes párt ezért egy nyominger mellett köt ki, egy másik részük csak simán rossz természetű vagy egy bányarém vagy nem fürdik eleget, és ezeket a lányokat rohadtul zavarja hogy van olyan lány akinek meg sikere van és ő maga dönti el hogy melyik pasit kapja meg... ezeknek a rinyálósoknak meg mindig csak a legrészegebb jut mert talán az rájuk néz. Ennyi az oka a folyamatos kur*ázásnak. Valójában szánni kell őket mert míg ők másokkal foglalkoznak addig az olyanok mint Te (a kérdező) vagy mint én (a válaszoló) teljes boldogságban azt csináljuk amit éppen akarunk. Na szívesen :D ilyen korrekt választ csajtól nem kaptál volna... :D
2013. máj. 22. 14:22
 18/22 A kérdező kommentje:

Kedves Indomitus!

Köszönöm a velős választ! :-)

Nem ítélem el az "erkölcsösen" élő nőket, ahogyan az "erkölcstelenül" élőket sem. Tisztelem mindenki választását, hiszen ahhoz, hogy olyan életet éljen amilyet akar, mindenkinek joga van. Gondoltam ezt gyorsan leszögezem. :-)

Örülök, hogy konkrétan a kérdésemre feleltél, vagyis, hogy szerinted miért ítélkeznek a nők mások felett! Tehát szerinted azért k*rváznak egyesek, mert irigyek. Ez egy teljesen logikus gondolat nekem! Nyilván nagy benne az igazság. Bár arra nem tértél ki, hogy azokat véleményed szerint miért ítélik el, akik még "idősebb" korukban is szüzek, de gondolom inkább a "k*rvázós rész" volt a provokatívabb a kérdésemben. :-)

Bárhogy is, az érvelésed megállja a helyét... :-)

2013. máj. 22. 14:36
 19/22 The Other ***** válasza:

Úgy hittem, hogy lezártam ezt a témát, de ezt a magas labdát nem tudom nem lecsapni:

Kérdező, hogy a közmondásoknál maradjak, Te most beleestél a saját magad által ásott verembe. Miért is? Olvasd csak el még egyszer Indomitus (#17) válaszát! De most próbálj meg objektív maradni!

Mit látsz?

Van benne "öregasszonyomozás", "b@sztalankodás", csak részeg piszkálná meg bottal stb.

Vagyis ÍTÉLKEZÉS ÉS SZEMÉLYESKEDÉS! Ez ugyanaz a viselkedés, mint ami miatt kiírtad a kérdésed, csak a spektrum másik széle: viszkető p*nájú k*rva helyett ronda, b@szatlan vénasszony. Vagy csak lek*rvázni csúnya dolog másokat, b.szatlan vénasszonyozni már lehet?

És Te ahelyett, hogy kiálltál volna az eredeti koncepciód mellett (és felvilágosítod a #17-est, hogy nem szép dolog, amit csinál), helyeseltél arra az ítélkező magatartásra, amit elvileg nem bírsz (idézlek: "Engem csak az zavar, hogy sokan, egy idő után, már nem is a kérdéshez kapcsolódóan ítélkeznek és bántják egymást"). Csak azért, mert a válasz tartalma egyezett a te álláspontoddal, máris elfogult lettél.

Ugye, hogy nem is olyan könnyű mindig objektívnek maradni? :)

2013. máj. 22. 16:13
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves The Other!

Ám legyen, igazad van... De nem azért, amire gondolsz...

Az a típus vagyok, aki mindig annak az oldalára áll, akit éppen "piszkálnak"...

És mivel most éppen arról próbáltak engem meggyőzni, ha ugyan burkoltan is, hogy tök jogos, ha valakit lek*rváznak, csak mert könnyűvérű, erre az oldalra álltam és kicsit kiélveztem Indomitus "támadását" a másik fél ellen. Nem érzem úgy, hogy szándékosan bántotta volna azokat, akik "erkölcsösebbek", szerintem inkább azokat "támadta" akik a saját erkölcseikbe vetett hit miatt, úgy érzik máris "k*rvázhatnak" másokat...

2013. máj. 22. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!