Fiatalok! Ti hogy álltok ezzel a témával?
Jó lenne, ha nem mások véleményétől függene, hogy te mit teszel. Akkor tedd, ha jónak érzed, nem félsz minden apróságtól, nem azért csinálod, hogy megfelelj, megbizonyosodtál róla hogy esetlegtalán a másik nem csak magára fog figyelni, és még védekezni is tudtok!
Szerintem szerelem nélkül is meg lehet tenni, de valami értelmes agy nem árt hozzá... Ne utólag rinyálj hogy de megbántad a buli után...
Közvélemény kutatás... biztos nagyon reprezentatív lesz :D
Én 20 évesen vesztettem el, remek volt akkor és azóta. Ajánlom mindenkinek hogy ne sírjon, hogy "18 évesen még szűz vagyok, most meg fogok halni" :D Nincs abban semmi.
Nem vesztettem még el, de nem is tervezem addig, amíg nem érzem rá a megfelelő pillanatot a megfelelő partnerrel.
18/L
25 vagyok, 17 évesen vesztettem el. Nem bántam meg, jó volt. Persze nem lett egy életre szóló kapcsolat de nem is baj. Jártunk, szerettük egymást, megtörtént. Utána meg még jópárszor:)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!