Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Alkalmatlan vagyok az életre?

Alkalmatlan vagyok az életre?

Figyelt kérdés
Hogy egy szaktekintélyt idézzek:" A szex olyan egyszerű, mint a sz@rás". Elég alpári, de igaz. Aki a maslow piramist ismeri, tudja, hogy a kaja, víz, szex, otthon egy szinten vannak. Na már most ha 18 éves férfi létemre nem dugtam még, nem is fogok? Mert ha tényleg ilyen egyszerű, nem tudom miért nem megy. Nem is próbálkozok ez a gáz, pedig ennek ösztönösnek kéne lennie. gondolatban persze eljátszok a csajokkal, kiverem rájuk, de odamenni már nem merek:(
2013. máj. 17. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sokan vannak így evvel nyugi az évek műlásávál csak rosszabb lesz
2013. máj. 17. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Most is élsz. A maslowot meg nézd még át kicsit.

És am mi van? Én meg 20 évesen kezdtem, én meg zárkózott kislány voltam, de addig nem döglöttem meg. csak egy újabb besz*ri vagy, de ettől még élhetsz.

2013. máj. 17. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok 22 vagyok, és egyre rosszabb, nem lesz soha csajom, és szüzen fogok meghalni
2013. máj. 17. 21:48
 4/11 A kérdező kommentje:
elbőgöm magam, ha arra gondolok, hiába kaptam én ezt az életet, ha még csak nem is dugtam mire viszem az életben?
2013. máj. 17. 21:48
 5/11 razvs válasza:
Menj el k*uvázni, ne feszülj rá. már 3000 ft ért vannak jó fajták. ne parázz vedd lazában
2013. máj. 17. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha most ott lennék a közeledben olyan tolót rúgnék a gyomrodra, nem keménykedésből hanem hogy össze szedd magad!

18 éves vagy tudom neked ennyi az összes év amit eltöltöttél de még minimum 3x ennyi vár rád. Igen is oda kell menned a lányokhoz ismerkedni mosolyogj ne legyél befordulva azt nem szeretik. Vegyél pár ruhát a stílusodnak megfelelően de azért valamennyire legyen divatos. Azért ne öltözz texas ranger-nek. Járj el bulizni vagy haveri társaságba. Ha végkép nem megy akkor neten beszélgess csajokkal. Aztán már élőbe is jobban fog menni. De soha ne gondold azt hogy nem vagy való az életre. Szedd össze magad!!!!

23/F

2013. máj. 17. 21:50
 7/11 A kérdező kommentje:
6. kösz a motivációt! most ez feldob, de ha kilépek az ajtón elfog ismét a gyávaság, félelem, megalkuvás szelleme
2013. máj. 17. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"18 éves férfi létemre"

a megnyilvánulásod alapján nem vagy te még férfi... egy nyafis gyerek vagy

a szex nem létszükséglet, lehet élni nélküle. az egy ajándék, amivel élni lehet, de a helyén, egy kapcsolatban a legszebb.

2013. máj. 17. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
szociális fóbiás vagy?
2013. máj. 17. 21:55
 10/11 anonim válasza:

én se dugtam még XD

de nem is érdekel nem volt barátnőm se még soha mert valahogy akik bejőnek azoknak én nem jövök be :S de leszarom mert minek hiányozna az ami sose volt még és van más fontosabb dolog is az életben :D aztán akinek problémája van ezzel az az ő problémája és nem az enyém XD

ja 18/f

2013. máj. 17. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!