Alkalmatlan vagyok az életre?
Most is élsz. A maslowot meg nézd még át kicsit.
És am mi van? Én meg 20 évesen kezdtem, én meg zárkózott kislány voltam, de addig nem döglöttem meg. csak egy újabb besz*ri vagy, de ettől még élhetsz.
Ha most ott lennék a közeledben olyan tolót rúgnék a gyomrodra, nem keménykedésből hanem hogy össze szedd magad!
18 éves vagy tudom neked ennyi az összes év amit eltöltöttél de még minimum 3x ennyi vár rád. Igen is oda kell menned a lányokhoz ismerkedni mosolyogj ne legyél befordulva azt nem szeretik. Vegyél pár ruhát a stílusodnak megfelelően de azért valamennyire legyen divatos. Azért ne öltözz texas ranger-nek. Járj el bulizni vagy haveri társaságba. Ha végkép nem megy akkor neten beszélgess csajokkal. Aztán már élőbe is jobban fog menni. De soha ne gondold azt hogy nem vagy való az életre. Szedd össze magad!!!!
23/F
"18 éves férfi létemre"
a megnyilvánulásod alapján nem vagy te még férfi... egy nyafis gyerek vagy
a szex nem létszükséglet, lehet élni nélküle. az egy ajándék, amivel élni lehet, de a helyén, egy kapcsolatban a legszebb.
én se dugtam még XD
de nem is érdekel nem volt barátnőm se még soha mert valahogy akik bejőnek azoknak én nem jövök be :S de leszarom mert minek hiányozna az ami sose volt még és van más fontosabb dolog is az életben :D aztán akinek problémája van ezzel az az ő problémája és nem az enyém XD
ja 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!