Miért gondolják a kislányok, hogy készen állnak az életre?
Szerintem nem fogsz kimerítő, értelmes választ kapni, már abból adódóan, hogy az intelligenciahányadosuk nem üti meg a szintedet. :) Ha kapsz is, az vagy felháborodott hangnemű lesz, vagy vulgáris, de biztos tartalmazza majd a "naon, cukcsi, szercsi" és társai szavakat. Amúgy egyetértek veled, bennem is felmerült már ez a kérdés sokszor.
21/l
Mert azt hiszik, hogy felnőttek. Annyi idősen én is azt hittem, hogy nem vagyok már gyerek, kész felnőtt vagyok, élhetem az életemet. Persze nem vittem túlzásba, a bulizást (házibuli és koncertek) kb 16 évesen kezdtem el, havonta max egyszer maradtam ki sokáig. Persze rájöttem, hogy 13-14 évesen minden voltam, csak nem érett nem, így visszagondolva buta kislány voltam.
Szerintem ezzel mindenki, vagy legalábbis nagyon sokan így vannak.
19L
Érdekes a nővérem mindíg is hamar felnőtt akart lenni,hogy a "maga ura legyen", most elmult 18,és olyan álomvilágban él,hogy olyat Óz nem tudna mesélni. Én viszont mindíg is szerettem gyerek lenni,még most is 17 évesen :D
Ui.: Ha nagy leszek, kicsi szeretnék lenni!
F/17
Igazából csak nem merik anyut meg aput megkérdezni meg nincs is jobb dolguk ^^" itt élik le a fél életüket gondolom :) tanulás helyett...és azért akarnak felnőni, hogy ugyanolyan jogokat kapjanak mint a felnőttek gyerek felelősségekkel...pedig ha valaki olyan szeretne lenni mint egy nagylány/nagyfiú felnőttként is kell kezelni a problémákat és az egyéb felelősségeket, ezt sokan nem értik meg ilyen fiatalon.
15/L elnézést, ha kicsit érthetetlenül írtam le :/
Mert ezt látják.Én 14 éves vagyok és még nem csókolóztam meg ilyenek(nem vagyok stréber ,vannak haverjaim csak nem akrtam 2 nap "járás" után "smacizni")a hugom 12 éves és bekerült egy elég rossz társaságba keveredett és múltkor részegen jött haza.Azóta a 2 éves hugom is gyakran játszik részegeset.Hallom amikor a hugom a telefonban arról beszél,hogy pettingelni fognak a 17(!)éves pasijával.Szerintem azért akarnak ilyen hamar felnőni mert mindenhonann azt látják,hogy milyen jó dolog,szexelni(Comopolitan,Joy-fontos a szexuális élet!!),buli,buli,buli,szesz reklámok a legjobb nőkkel,szexuálisan túlfűtött reklámok.Csoda ha ők is ezt a látszólag tökéletes életet akarják élni?!?!
Bocs a kirohanásért...:)
14/L
én pl azért szeretnék lefeküdni a barátnőmmel, mert őszintén szeretem, mindennap kiverem a f.... és azt élvezem, így tudom, hogy a szex még sokkal jobb, ebből adódóan szeretném, hogy a barátnőm is átélje az izgatást, orgazmust, mert én szeretném boldoggá tenni.
16F
meg az is benne van, hogy tényleg, a szülők mér nem nevelik a gyerekeket. nem tanítják meg őket arra, hogy mi az igazi érték, amiért érdemes küzdeni. mindenki csak hamar sokat akar, és így tulajdonképpen az igaz és mély intimitás helyett a felületes kapcsolatokat hajtják.
én is voltam 13 éves. és bár nem voltam ennyire pimasz mint mostanában abban a korban levők, én is biztos voltam magamban, meg azt hittem h mindent jobban tudok.. :) kamaszok "kórja" :)
kedves 21:04-es 14 éves lány szerinted 13-14 évesen nem lehet valakinek komoly kapcsolata ? lehet hogy ritka de én is 14 éves vagyok 7hónapja van egy barátnőm akivel nagyon szertjük egymást, szüzek vagyunk de szép lassan haladunk. és mi van ha pl 1 év múlva elveszítjük 1mással ? ti itt lehurrogtok pedig ha szeretjük 1 mást és felkészülnek érezzük magunkat miért ne? az ugyan olyan jó min pl 20 évesen vagy legalábbis majd nem olyan. iegn ezt látjuk mindenhol hogy szex szex szex de ne higyjétek hogy mindenki olyan hülye mint egyesek akik olyanokat kérdeznek hogy elvesztettem a szüzességem egy répával ugye nem vagyok terhes? és közben a hátam közepén izgattam a csiklómat majd az orrlyukamban megtaláltam a g-pontom. vannak értelmes inteligens 14 évesek is akik úgy gondolják hogyha eljön az ideje majd akkor veszti el a szüzességét ami lehet 14 -16 de akár 30 évesen is.
egy 14éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!