Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondolják a kislányok,...

Miért gondolják a kislányok, hogy készen állnak az életre?

Figyelt kérdés
Üdv! Bár már nem igazán foglalkozom ezzel a korcsoportal, mégis megszeretném tudni, hogy miért hiszi azt a 13-16éves lányok/fiúk többsége, hogy készen áll mindenre, és nyugodtan belevághat az életbe? Közben pedig ezen az oldalon is teszik fel a hülyébbnél hülyébb kérdéseket? Gondolom mindenki tudja milyen kérdésekről beszélek... Szóval azon kívül, hogy felelőtlenek, valaki aki érintett a témában, adjon egy kimerítő választ, mégis hogy jön az 5let fogalmatlanul, 14 évesen, hogy szexelni akar?!?!
2009. szept. 17. 18:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én, és szerintem itt senki se mondott olyat, hogy mindenki olyan lenne, mint a kérdésemben leírtak. Írtam, hogy többség, ti a kívételek vagytok, ezért nagyon boldog, közös életet kívánok nektek. Egyébként ne legyél ilyen biztos a dolgodban, mert nagy pofára esések lehetnek a következményei.
2009. szept. 20. 02:52
 12/14 anonim válasza:

Igaz még én is az általad említett korcsoportba tartozom, mert 15 és fél éves vagyok de nekem sem tetszik, hogy a 2-3 évvel fiatalabb régi iskolatársaim már pasiznak és 7végi bulikban cigiznek meg néha füveznek. Szetintem ez hihetetlen. Arról a kislányról aki pár éve még műanyag pónikkal játszott az utca végében, nemrégiben megtudtam ,hogy van egy 6 évvel idősebb fiúja aki már nagyon akarja a sexet. Borzasztó hová jut a világ. Kérlek ne nevessetek ki mert én is fiatal vagyok még, de mindenki azt mondja, hogy egy 30 éves nő veszett el bennem. Van benne valami...kissé komolyabb vagyok az átlagnál. Nekem lassan 7 hónapja van barátom aki még meg sem említette a szeretkezést.És azért mert tudja, hogy én még fiatal vagyok hozzá.Ő viszont már 21. Bár az osztályom fele már rég nem szűz.

LÁNY 15 1/2

2009. szept. 22. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:

17:40

Még több ilyen nő kéne a világra! Gratulálok, és sok boldogságot!

2009. szept. 22. 18:27
 14/14 anonim válasza:
17:40 köszi.
2009. dec. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!