Miért gondolják a kislányok, hogy készen állnak az életre?
Igaz még én is az általad említett korcsoportba tartozom, mert 15 és fél éves vagyok de nekem sem tetszik, hogy a 2-3 évvel fiatalabb régi iskolatársaim már pasiznak és 7végi bulikban cigiznek meg néha füveznek. Szetintem ez hihetetlen. Arról a kislányról aki pár éve még műanyag pónikkal játszott az utca végében, nemrégiben megtudtam ,hogy van egy 6 évvel idősebb fiúja aki már nagyon akarja a sexet. Borzasztó hová jut a világ. Kérlek ne nevessetek ki mert én is fiatal vagyok még, de mindenki azt mondja, hogy egy 30 éves nő veszett el bennem. Van benne valami...kissé komolyabb vagyok az átlagnál. Nekem lassan 7 hónapja van barátom aki még meg sem említette a szeretkezést.És azért mert tudja, hogy én még fiatal vagyok hozzá.Ő viszont már 21. Bár az osztályom fele már rég nem szűz.
LÁNY 15 1/2
17:40
Még több ilyen nő kéne a világra! Gratulálok, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!