Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy maszturbáljak ha még...

Hogy maszturbáljak ha még szűz vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Szeretnék vmi ujjat kipróbálni, mit dughatok fel amitöl még nem szakadok át?
2013. máj. 7. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vegyel dildot vagy vibratort. Van minden meretben.
2013. máj. 7. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Jobb későn, mint soha, most megtudod az igazságot:

A szűzhártyád nem egy folyamatos hártya, ami teljes egészében végigér a hüvelyes belsején, mint a fólia a befőttesüvegen! A szűzhártya csupán egy kilógó bőrdarab a hüvely falán!

Sok lánynak az első alkalomkor ez sérül és vérzik picit, de jelentős részüknél az égvilágon nem történik semmi ilyesmi.

Ennél fogva akármit dugsz fel magadnak, ami örömet okoz, semmit sem veszíthetsz!

Az ujjad egyébként tényleg pont jó, bár szerintem te azt akartad írni, hogy valami ÚJat. Ha valami jobbat, izgalmasabbat akarsz, akkor vegyél egy vibrátort. De szerintem az ujjaiddal éppen elég jól el lehet lenni, főleg ha annyira kezdő vagy, mint ahogy a soraidból kiderül... biztos, hogy 17 vagy már?

2013. máj. 7. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ujj a legjobb, ezzel tudod leginkább megismerni, felfedezni magad. (és át sem szakítod)
2013. máj. 7. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Dugjál fel egy aranyrudat, ha jön az apeh ne találja meg.
2013. máj. 7. 16:11
 15/15 anonim válasza:
Jó nagy száraz gyulait vagy lókolbászt.
2013. máj. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!