Fiúk! Nektek az hátrány vagy előny, hogy ha egy húszas évei közepén járó kiszemelt barátnőjelölt még szűz?
Figyelt kérdés
Megtiszteltetésnek vennétek, hogy ti vagytok neki az elsõ, vagy ebben a korban már hátrány a tapasztalatlanság? Kort is írjatok!#barátnő #szüz húszas évek
2013. máj. 6. 15:50
2/18 anonim válasza:
Én örülnék neki:D de csak ha nem kelleti magát évekig:D
4/18 anonim válasza:
Rendkívüli előny!
BÁRMIT megtennék egy ilyen lányért :)
Nem nagyon érdekel, hogy tapasztalatlan, könnyen, gyorsan meg tudja tanulni amit meg kell. Persze, hogy megtiszteltetésnek venném. Ilyen esetben lehet tőle 1 vagy akár 4 évvel is fiatalabb. De egyébként a tőlem 1-2 évvel idősebbek jönnek be.
23/F
5/18 anonim válasza:
4-es vagyok, elrontottam, egy m betű kimaradt " Ilyen esetben lehet tőle"+m tehát tőlem
6/18 anonim válasza:
Igen,megtiszteltetésnek venném,ha én vehetném el a szűzességét,és egyántalán nem hátrány a tapasztalatlanság...csak akkor az első akivel van a csaj,az "jó" tanár legyen,ne olyan aki megb**sza és szeva :D
25/F
7/18 anonim válasza:
Előny. De ha ezzel kezdi a bemutatkozását, akkor hátrány.
8/18 anonim válasza:
Én senkit nem hajtanék el azért sem, mert hogy már nem lenne szűz, ha tetszene az illető, de ha szűz lenne az illető, az önmagában csak jó lenne.....
9/18 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, főleg azért, mert egy 20-as évei közepén járó egyénnel már komolyan tervez az ember, később pedig szeretne másba is belekóstolni, előbb vagy utóbb ez be fog következni. Mielőtt kezdenénk jól élje ki magát és qrvából lesz a legjobb feleség:)
10/18 anonim válasza:
Előny. Kivétel ha még tartogatni akarja pár évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!