Fiúk! Nektek az hátrány vagy előny, hogy ha egy húszas évei közepén járó kiszemelt barátnőjelölt még szűz?
10-esnél a pont!
Előny, de ha még mindig tartogatni akarja egy pár évig akkor hátrány.
Attól függ, hogy miért az még. Sok oka lehet ennek, és közel sem azt jelenti feltétlenül, hogy a kiszemelt jelölt szellemi okok/ meggyőződés/elvek miatt tartja még meg a szüzességét.
A tapasztalatlanság pedig biztosan nem hátrány.... vagyis nekem nem lenne, hiszen ha élvezi, akkor hamar bele fog jönni. Inkább arra figyelnék, hogy fokozatos legyen, ne pedig mély vízbe dobás.
25
Attól függ: van egy megérzésem - talán egy rossz előítélet ez -, hogy aki ilyen sokáig tartogatja, az azért eléggé nagy fapina tud lenni. Persze remélem nincs igazam.
De ha már valaki ilyen sokáig tartogatja, akkor legalább legyen nyitott az új dolgokra is, ne ragadjon meg egy szinten. Azt meg jobb tisztázni, a kapcsolatban, hogy ha kedve támadna kiélni magát, akkor mi legyen.
Amíg nem voltam túl ilyenen, addig vágytam a szűzlányokra. Most már ez a gebasz feloldódott a kis koponyámban, szal tökre nem érdekel, h szűz vagy vízöntő, csak szeressem és szeressen.
A szüzesség amúgy sem ajándék, hanem átok, mert annyira ráfeszülnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!