Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Nektek az hátrány vagy...

Fiúk! Nektek az hátrány vagy előny, hogy ha egy húszas évei közepén járó kiszemelt barátnőjelölt még szűz?

Figyelt kérdés
Megtiszteltetésnek vennétek, hogy ti vagytok neki az elsõ, vagy ebben a korban már hátrány a tapasztalatlanság? Kort is írjatok!

#barátnő #szüz húszas évek
2013. máj. 6. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

10-esnél a pont!

Előny, de ha még mindig tartogatni akarja egy pár évig akkor hátrány.

2013. máj. 6. 16:28
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Nekem aki most tetszik szintén szűz (L 20 lesz) és nagyon is örülök annak, h én lehetek az első neki, ezért is próbálom megszerezni őt, de a szex csak a második dolog nálam, inkább komoly kapcsolat miatt
2013. máj. 6. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Sokkal szívesebben harapok bele egy érett almába, amibe még nem harapott senki, mint egy olyanba, ami már 1-2 ember beleharapdált.
2013. máj. 6. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miért az még. Sok oka lehet ennek, és közel sem azt jelenti feltétlenül, hogy a kiszemelt jelölt szellemi okok/ meggyőződés/elvek miatt tartja még meg a szüzességét.

A tapasztalatlanság pedig biztosan nem hátrány.... vagyis nekem nem lenne, hiszen ha élvezi, akkor hamar bele fog jönni. Inkább arra figyelnék, hogy fokozatos legyen, ne pedig mély vízbe dobás.

25

2013. máj. 7. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Egyik se, nem tartom se kevesebbnek, se többnek azt aki szűz.
2013. máj. 7. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ: van egy megérzésem - talán egy rossz előítélet ez -, hogy aki ilyen sokáig tartogatja, az azért eléggé nagy fapina tud lenni. Persze remélem nincs igazam.

De ha már valaki ilyen sokáig tartogatja, akkor legalább legyen nyitott az új dolgokra is, ne ragadjon meg egy szinten. Azt meg jobb tisztázni, a kapcsolatban, hogy ha kedve támadna kiélni magát, akkor mi legyen.

2013. máj. 8. 23:12
 17/18 Napéjegyenlőség ***** válasza:

Amíg nem voltam túl ilyenen, addig vágytam a szűzlányokra. Most már ez a gebasz feloldódott a kis koponyámban, szal tökre nem érdekel, h szűz vagy vízöntő, csak szeressem és szeressen.

A szüzesség amúgy sem ajándék, hanem átok, mert annyira ráfeszülnek az emberek.

2013. máj. 9. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sokaknál nem számít hátránynak, remélem én is majd olyan pasit találok magamnak aki megértő lesz :) 22/L
2013. máj. 10. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!