Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kezdjek hozzá? Még...

Hogyan kezdjek hozzá? Még szűz vagyok!

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és egy darabig szeretném, ha így is maradna. Viszont perverz gondolataimból akad bőven. Elméletben minden jól megy, viszont félek, hogy élőben már nem menne. Fiúk, szégyen, ha egy lány az első alkalommal "ügyetlen"? Mi számít "ügyesnek"? Hogyan kezdjek (majd) hozzá? Köszönöm!

2013. máj. 6. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy hogy majd jön magától.
2013. máj. 6. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Elméletben minden jól megy"

Mármint az álmadiban, vagy a fantáziádban recska közben?

Na ja, akkor nekem is minden jól megy elméletben, sőt én vagyok a világrekorder az olimpián úszásban. Meg egy hatalmas hadsereg egyik vezető tisztje vagyok, van egy csomó kitüntetésem. Meg egy hatalmas aranyozott páncélom is.

2013. máj. 6. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyen, sőt, én imádnám ha egy "ügyetlen" lányt én "avathatnék be". Nagyon vigyáznék rá, még azért is, hogy az Első jó értelemben legyen a számára emlékezetes.

Szerintem kezd őszintén, már amikor odáig jut a dolog: "Tudnod kell, hogy most először, és még tapasztalatlan vagyok" stb. Ha jól választottál, ugyanúgy fog ehhez hozzáállni, mint ahogy én.

2013. máj. 6. 16:40
 4/6 anonim válasza:
Neked egyáltalán nincs az ügyetlenségekre okod,azért van a barátod hogy ő csinálja a dolgogatt ő majd írányit te csak ad magad. Az hogy élvezed e.. az attol füg a barátod menyire figyel rád..!
2013. máj. 6. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Édesem ne aggódd így túl a dolgot. A szexet is tanulni, gyakorolni kell. Nem lehetsz elsőre akrobata. Szépen gyengéden, türelmesen kell meztelenkedni és kommunikálni a másikkal, hogy kinek mi hogy jó. :)
2013. máj. 6. 18:44
 6/6 hedzshog222 válasza:
Egyátalán nem szégyen. Mindenki így kezdi. Nekem is van egy ilyen ismerősöm,de még messze van ettől az első alkalomtól. Neki is vannak perverz gondolatai,mint minden lánynak. Csak nagyon de nagyon sokan magukban tartják. Én szerintem ne nagyon vágj még bele,de ha teheted szűz fiúval legyen az első. Viccesebb,jobb ha mind a ketten amatőrök vagytok. De szerintem maradj a maszturbálásnál egy ideig. Kár ezen gondolkodni :)
2013. máj. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!