Mit kezdjek a 23 éves szűz csajjal?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva találkozunk, és most jelentette be hogy szűz úgyhogy kicsit beparáztam. 23 éves a csaj, ekkor is fájdalmas még az első szex? Nem volt dolgom még szűz csajjal, tudtok valami forgatókönyvet ajánlani? Én most alapból arra gondolok, hogy sok-sok petting és aztán durr bele.2013. márc. 24. 23:52
2/6 anonim válasza:
Sztem óvatosan és figyelmesen,hogy jó élmény legyen az első,mert ha elrontod akkor mély nyomot hagysz benne ami negativan érinti a szexualitását.Plusz igy lesz egy visszatérő vendéged...
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon jó csaj, elég erkölcsös
2013. márc. 25. 00:00
4/6 anonim válasza:
Az, hogy találkozol vele, az nem azt jelenti, hogy meg is lesz. Vagy tudja hogy csak dugni akarsz egy jót?
5/6 anonim válasza:
Sántít nekem ez a történet. Úgy vettem ki, még nem találkoztál vele olyan sokszor. Ha szűz lenne és olyan erkölcsös, mint mondtad, már ilyen hamar le akarna feküdni veled? Ráadásul kicsit fontosabbnak kéne lennie az elsőnek, minthogy csak úgy pár nappal előttebejelentse , hogy még szűz.
6/6 anonim válasza:
Hosszas előjáték. Légy vele gyengéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!