Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A problémám az lenne, hogy...

A problémám az lenne, hogy van egy srác, aki sokak szerint csak a dugásra megy. Ötletek, hogy mihez kezdjek vele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a srác 19, barátok vagyunk.. első találkozáskor úgy találkoztunk, mint a barátok. nagyon jól elvoltunk, folyton puszit kért, és a barátai előtt is velem foglalkozott. felmentünk hozzá, majd célzott arra, hogy ő le akar velem feküdni. de én nem akartam, mert tartottam attól, hogy ha megdugott utána már nem is érdekeltem volna őt.. viszont másnap mondta, hogy akar engem.. nemrég pedig azt, hogy hiányzom neki. a barátai szerint csak dugni akar, de én nem vagyok biztos benne.. kapcsolatot akarok nem szexpartnert, viszont egyre jobban kötődöm hozzá és talán már szeretem is. mihez kezdjek?

2013. máj. 1. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
CSak dugni akar, ha neked nem elég az h egyszer, talán többször elrendez akkor lépj tovább
2013. máj. 1. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem húzd a dolgot még jó sokáig... ha szexre megy egy idő után fel fogja adni... bár ha kezdesz kötődni hozzá akkor inkább hagyd a fenébe, mert nagyobbat fogsz sérülni, ha tényleg csak szexre megy...
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ne kezdj vele, hanem ejtsd. Kb. ennyire való.
 4/16 A kérdező kommentje:
mi van akkor, ha talán ő is többet akar a szexnél? találkozni akar velem, és nem nála hanem elhívott magával vásárolgatni kicsit, mert azt mondta, hiányzom. attól félek, hogy ha megmondom neki, hogy én jobban szeretem mint barát, akkor csalódok.. így is úgy is sz..r helyzet :S
2013. máj. 1. 19:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Mennyire ostoba vagy :D Dugásra kellesz neki, azért akar találkozni, mert az mind 1-1 lehetőség arra, h megfektessen...
2013. máj. 1. 20:02
 6/16 anonim ***** válasza:
kerdezo, nalad sokkal okasabb lanyok is kaptak mar be a csalit
2013. máj. 1. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
32%

Ha amúgy kedvelitek egymást,meg vonzódtok is egymáshoz,akkor miért is ne?Mert ezek az illemszabályok? Nem csak akkor lehet valakivel jó,ha jártok is. Aki ezért megbélyegez,az olyan is,pluszban álszent,és fogalma sincs róla,milyen lehet,ezért ne arra koncentrálj,mit mondanak mások,hanem TE mit szeretnél.

Igen,lehet hogy csak a szexre megy,viszont ha többet is akar veled találkozni vagy netán másik városba lakik,akkor nem hiszem,mivel ki a fene utazna több km-t a szexért,minden településen vannak d*gható csajok.

2013. máj. 1. 20:56
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
dugjál vele?
2013. máj. 1. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

reménykedj benne, hogy többet akar mert meglátta a különcsleges csillogást a szemedben. feküdj le vele. aztán sírdogálj, hogy ő is csak egy pasi.

:D a sors iróniája, hogy az ostoba lányok sosem fogják fel ésszel, hogy csak dugásra kellenek, mert másra nem jók. akit meg egyből meg akarnak fektetni és elgondolkodik rajta, nem is az a kategória, aki másra való lenne.

2013. máj. 1. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:

most feltetted a kérdés..viszont te is dugni akarsz vele.

akkor mi a gond ?

2013. máj. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!