Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 évesen még nem voltam...

21 évesen még nem voltam senkivel és már nem tudom h viszonyuljak, közeledjek a pasikhoz?

Figyelt kérdés
Akkora nyomás van bennem most már h már én gáznak tartom ezt az egészet és állandóan azt kapom h valakivel össszkéne jönnöm.DE én hibás is vagyok mert már lett volna rá lehetőség csak mindig vmi vki jobbat vártam míg egyedül maradtam.és már olyan fesz(lyezve érzem magam a társaságba h lehet inkább hazudok h nem vagyok szűz mert elhitették velem h ez nem normális dolog!
2013. ápr. 13. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
21 ev egyaltalan nem sok, meg semmihez sincs keso. az elozore meg nehogy hallgass! sajat tapasztalat, hogy egyaltalan nem gaz, ha egy lany szuz akarhany eves koraban, az egy ferfi szamara csak pozitivum, hogy elotte nem adta oda magat meg senkinek. ezen abszolut nem kell izgulni, egyszer csak osszejon, es akkor sokkal jobb lesz ha a szerelmednek adod oda magad, mint valakinek gyorsan kenyszerbol. azt egy eletre megbannad
2013. ápr. 13. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj, 21év az egyáltalán nem sok ilyen szempontból :D a második jól leírta a lényeget
2013. ápr. 13. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok és én 24F vagyok, még én is szűz :D
2013. ápr. 13. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, milyen teher tud lenni, én 24 vagyok... jó, betegség miatt 3 év lazán elment az életemből, pont, mikor lehetett volna pasizni, hát azt én élet-halál között töltöttem, szal...

Viszont, most van egy barátom, aki értékeli, és segít. Türelmes; jó, ő diktálja a tempót, elég határozottan ahhoz, hogy hamar legyőzze a kezdeti ellenállásom, viszont semmit sem erőltet (értem itt pettingre, mert a tényleges aktust még csak múltkor kezdtük el. Szerencsére ott sem veszti el a fejét, nem teper le).

A szüzességedet nem kell fűnek-fának bevallani, minek, majd ha odakerül a dolog, hogy ismerkednétek egymás testével, akkor szólj, hogy ne durr bele (pl. ujjazás). Bár valszeg látni fogja rajtad, hogy bénázol, vagy fáj, amit csinál.

2013. ápr. 13. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyáltalán nem teher.

Én pasi vagyok de ha a randin kibökné a lány hogy ő szüz akkor azt válaszolnám hogy "én meg rák"

nem néznék rá furán meg nem kedvetlenitene el, mert attol ö nem jobb és nem roszabb lány, mint a többi normális. Egyszerüen csak máshogy alakulhatott az élete. És ha már elhivtam randizni akkor megfelelö a lány tulajdonságai a számomra igy innentöl meg nem fogok rá ferde szemmel nézni mert szüz. Olyan értelemben örülnék neki ha elmondaná, hogy tudom, hogy vele ha szexre kerülne a sor akkor elsönek nagyon ovatosan kell bánni. :)

2013. ápr. 13. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyökér az,aki azt mondja,hogy minél előbb el kell veszteni a szüzességet.Nincs korhoz kötve.Szerintem akkor kell elveszteni,amikor az ember olyan párt talál,akit alkalmasnak tart rá.Én 22 vagyok,de csak egy lánnyal találkoztam,akivel tényleg lefeküdtem volna,de vele nem jöttek össze a dolgok.Csak azért,hogy elveszítsem nem fogok megdugni senkit és nem jövök össze olyan lánnyal,aki nem tetszik,vagy nem érzek iránta semmit,csak azért,mert a társadalom szerint már az a normális,ha az embernek 14 évesen már van párja és nem szűz,miközben a tojáshéj még ott van a s*ggükön.

Minden ember életében máskor jön el az az idő,amikor rátalál a megfelelő párra és ez kortól független.Van,aki 15 évesen teszi van,aki pedig 25 évesen.Ez olyan,mint az érettségi.Aki nyelvi előkészítőre jár az később érettségizik,mint az,aki csak hagyományos 4 éves gimnáziumban járt,de ettől függetlenül egyik sem kevesebb a másiknál.

Az embereket pedig nem az alapján kell megítélni,hogy szüzek vagy sem,mert nem ettől függ,hogy ki milyen ember.

De aki egy éjszakásba belemegy,azzal viszont nem kezdenék,mert annak az embernek nem fontosak az érzések a dugáshoz és ezért eltér az értékrendje az enyémtől,ami miatt később gondok adódhatnak és felesleges megpróbálni.

2013. ápr. 13. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

9/10-es

Te meg iszonyat tapló vagy. Nem minden 20, vagy afölötti nő ronda.

A húgom 15-öt és már a sokadik pasijánál tart, én meg pl. még eggyel sem kezdtem ki. De nem azért, mert ronda volnék, hanem mert sokkal zárkózottabb és félénkebb vagyok mint ő. Hiába mondják nekem, hogy jól nézek ki, ettől még nem tudom úgy kezelni a dolgokat... vannak emberek, akik nem mindent durr bele, essünk neki módon szeretnek csinálni... Hiába ilyen tapló a mai társadalom.

L/20

2013. ápr. 13. 16:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
kedves 5. valaszolo! hat akkor teheted oda a bokot, mert bizony pasi vagyok, 26 eves, boldog parkapcsolatban. nyugodtan visszabb vehetsz a teves eloiteleteidbol.
2013. ápr. 13. 17:28
 9/12 anonim ***** válasza:
magyarul: ne lepődj meg, hogy senki sem akar tőled semmit...
2013. ápr. 14. 08:13
 10/12 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! szerinted mi az oka hogy szűz vagy még?

merre laksz?

2013. ápr. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!