Hogyan közeledjek a barátnőm felé?!
Figyelt kérdés
A barátnőm még szűz,és én is. Nemtudom,hogy hogyan közeledjek felé,gondoltam hogy nem egyből a közepébe,csak szépen lassan elöször egy kis simogatás itt-ott, ruhán keresztül esetleg alatta.. ?! de mit és hogy csináljam?!2012. dec. 15. 12:04
1/3 anonim válasza:
ezt ne izgult tul ! puszilgasd a nyakát, simogasd. és ha ő is akarja akkor hidd el az alakulni fog magától . a fő hogy legyen önbizalmad :) és hagyd hogy rád bizza magát. legyél gyengéd !
2/3 anonim válasza:
Petting volt már?
Amikor otthon vagytok kezd el csókolni,simogatni.Majd nyúlj a ruhája alá.Onnantól tudni fogja és vagy engedi a dolgokat vagy nem
3/3 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam, először csak egy ki simogatás, puszilgatás, aztán minden alkalommal egyel több ruha került le, míg olyan 1.5-2 hónap alatt eljutottunk odáig...a lényeg hogy mindkettőtök jól érezze magát, nem muszáj minden áron lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!