Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé újra? Mit csináljak?
"eljött az a nap amikor találkoztunk"...ez vmi netes ismeretség, vagy az első randit érted ez alatt?
Amúgy az a szöveg hogy "egyenlőre nem akar kapcsolatot senkivel mert hogy egyedül akar lenni" magyarul így hangzik: "veled nem akarok kapcsolatot"
Valószínűleg nem akar többet, látta hogy te igen, és ezért nem keres, sztem te is jobban jársz ebben az esetben ha hagyod, mert a "nem lehetek a közelébe" dumát a lúzerek nyomatják, akik ottmaradnak mint "csak barát" a csajnak, aki meg mellettük pasizik.
Ez van, néha kosarat kapunk, de mindig vannak más lányok is.
Igen először csak a neten beszélgettünk, de egy suliba jártunk ott is találkozgattunk de tudod az csak egy szia milyen napod van ?
Ő nagyon jól ismert és már mikor megismerkedtünk ő is ugyan úgy akarta szóval nem attól rettent el mert találkozott velem, akár hányszor találkoztunk örült. Annyiszor keresett hogy sokszor már azt gondoltam hogy vakarom magamról majd le.
Kapcsolatot azért nem akart amit meg is értek mert eddig akik voltak neki azok csak kihasználták és dobták meg átvágták folyton. Amikor mi megismerkedtünk akkor szakított a a barátjával és talán egy hónap sem telt el hogy rá nyomultam.
Amit nem tudok hogy írjak e neki és újra kezdjek el vele beszélni meg minden vagy hagyjam a fenébe? Igazából nem tudom hagyni mert hiányzik, de ő ezt nem tudja hogy én mit érzek és szerintem kapcsolat téren lehet még bennem sem bízna meg annak ellenére hogy sok magánügyébe beavatott. Nem tudom...
Tehát csak egyetlen egyszer találkoztatok? Sajnos későn léptél, illetve valami miatt nem keltettél benne olyan hatást, mitől fontossá váltál volna a számára. Így megragadtál az internetes közegben, amiből nem tudtál már továbbhaladni.
Ha lehetőséged van, akkor vedd fel vele a kapcsolatot telefonon és aztán személyesen is mindenképpen. Lehet megér a dolog még ennyit. Bár nagyvalószínűséggel azért tűnt el a netről is,mert a való életben már talált magának igazi fiút, aki fizikálisan ott van mellette....
( ú b*szki csak most látom, hogy 4.25kor írtál kérdező választ... ezekszerint más is olyan elvetemült, hogy netezik és nem feküdt le?! vagy csak korán kelt... )
^^
Valamit félre értettél :)
Nem tűnt el sehonnan csak nem beszéltünk már egy ideje. Nincs barátja és én nem a neten élek csak ott kezdődött minden vagy is az hogy először beszéltünk. Voltam én vele bulizni is és nagyon jó érzés volt hogy ketten voltunk sétáltunk stb.
Bocsi,igenkicsit félreértettem S:
Szóval vedd fel vele nyugodtan a kapcsolatot! Menj oda hozzá a suliban,írj neki üzit,vagy bármi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!