Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban van egy lány akivel nagyon jóban vagyunk, sőt annyira hogy szinte legjobb barátok vagyunk. Facebookon órákat tudunk beszélgetni, de suliban meg csak köszönünk egymásnak és ennyi. :/ Szerintetek hogy közeledjek fele?
hehe , a 10-15 éves gyerekek mind bele esnek ebbe a problémába, és ezt mind a facebook okozza, na szóval . nekem is volt ilyen problémám.. tulajdonképpen.. én eggyütt voltam azzal a lánnyal.. és eggyik nap.. kb egész nap fb elött ültünk, és beszélgettünk.. megbeszéltük h másnap kimegyünk valahova.. sétálgatni beszélgetni stb.. aztán 1 óra mulva hazamentünk.. mert egyáltalán nem volt semmilyen téma amiről beszélgetni tudhattunk volna, mivel már mindent megbeszéltünk fészen. aztán mondtam neki... hogy kicsit hanyagolni kellene ezt az egész fészbukos beszélgetéseket.. hogy kint is tudjunk valamikor beszélgetni. aztán jöttek az események, családo boldogságok/csalódások, egyszóval minden, és amióta nem beszélek vele annyit fészbukon, érdekes módon van közös témánk, élőben is (:
szóval a te problémád lehet :1 nincsen témád, nem tudsz miről beszélni vele.
2: félénk vagy, és a lányis, és élőben nem mersz olyat megtenni amit élőben. (fészbukon sokkal jobbanmegnyílnak az emberek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!